Meniu companie

Rutina de îngrijire a feței toamna

Acum, că vara s-a terminat, putem folosi produse care să regenereze tenul și care să ne ajute să scăpăm de petele pigmentare. După o perioadă destul de lungă în care ne-am expus la soare, este bine să ne răsfățăm pielea cu un program complex de îngrijire, toamna fiind momentul potrivit pentru a folosi produsele exfoliante și cu retinol, recomandate de obicei în sezonul rece.

Exfoliază-ți tenul

Înlăturarea celulelor moarte de la nivelul tenului este necesară pentru regenerarea pielii, iar toamna este anotimpul perfect pentru exfoliere. Alege Booster-ul Exfoliant cu AHA Gerovital H3 Derma+ Premium Care pe bază de Alfa Hidroxi Acizi, care asigură exfolierea blândă a tenului prin îndepărtarea celulelor moarte și deblocarea și curățarea porilor. Complexul exfoliant cu AHA (8%) stimulează regenerarea celulară, îmbunătățește funcția de barieră a pielii și previne deshidratarea acesteia, crește elasticitatea și îmbunătățește textura și luminozitatea, în timp ce Vitamina C (2%) stimulează sinteza colagenului, reface bariera de protecție a pielii, îmbunătățește aspectul general și are un efect antiinflamator și antioxidant. Îți recomandăm aplicarea unei fiole pe săptămână, timp de 4 săptămâni. Pe durata tratamentului de exfoliere este recomandată evitarea expunerii la soare, utilizarea unei creme cu factor ridicat de protecție UV și evitarea produselor cosmetice cu potențial sensibilizant.

Eficacitatea produsului a fost demonstrată clinic (Evic Grup): după aplicarea a 4 fiole, o fiolă/săptămână, luminozitatea tenului crește cu până la 52,92%, iar uniformitatea crește cu până la 42,08%.

Scapă de petele pigmentare

Crema hidratantă pentru albire Gerovital Luxury reuneşte principii active inovatoare care favorizează depigmentarea, uniformizarea și redarea luminozității tenului. Crema se foloseşte de 2 ori pe zi, dimineața și seara, minim 2 luni de zile, pe zonele cu pigmentație intensă, sau pe toată fața. Pe timpul zilei, se asociază obligatoriu un produs de protecție solară, iar în caz de necesitate, un produs cu acțiune calmantă. Pentru zonele puternic pigmentate poti folosi Serul pentru albire Gerovital Luxury, un produs cu acțiune forte, destinat persoanelor care, indiferent de vârstă, prezintă pete pigmentare, neuniformități de culoare, pistrui. Acesta conține ingrediente recunoscute pentru eficiența acțiunii de decolorare a pielii: alpha Arbutina, ingredient inhibitor al enzimei tirozinază; niacinamida și lipozomi cu vitamina C, cu rol antioxidant și de iluminare a pielii.

Apelează la retinol

crema si fiole cu retinol de la gerovitalRetinolul este recunoscut pentru reducerea ridurilor și menținerea aspectului tânăr al tenului , așa că nu trebuie să lipsească din rutina ta de îngrijire toamna.Fiolele Antirid cu Retinol, din gama Gerovital H3, sunt perfecte pentru a reda prospețimea tenului tău. Acestea conţin un amestec de retinoizi (vitamina A ) care amelioreză fenomenele de îmbătrânire, prin reînnoirea epidermei din profunzime spre exterior, prin reducerea ridurilor şi redarea aspectului uniform, neted şi tineresc. Se pot utiliza de 2 – 3 ori pe săptămână, de preferat seara, pe un ten curat, singure, sau în asociere cu crema de întreţinere din aceeași gamă. Îți recomandăm să eviți expunerea la razele ultraviolete în perioada acestui tratament și să foloseși o cremă cu factor de protecție mare (SPF50) dacă te expui la soare.

Și, pentru că exteriorul reflectă starea din interiorul nostru, nu uita să incluzi în dieta ta legume și fructe. Fii pregătită pentru venirea sezonului rece!

Inapoi la lista de articole

Cuprins