Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Strălucirea zilelor de vacanță

  Însă cea mai mare bucurie e că vom avea timp liber pe care să îl petrecem alături de cei dragi, ale căror invitații la mini-petrecerile ocazionate de împărțirea cadourilor de Crăciun au început deja să curgă. Mai sunt și ieșirile la cafenea, la club, la cinematograf sau la patinoar cu prietenii apropiați. Și lista poate continua.

  Fii pregătită pentru cele mai frumoase momente din an și șterge de pe chipul tău oboseala acumulată în ultima perioadă îngrijindu-ți pielea cu o cremă hidratantă pe bază de ingrediente naturale, numai bună pentru sezonul rece, când tenul nostru necesită o îngrijire specială.

  Dar ce-ai spune de o cremă intens hidratantă, care pe lângă extractele de miere și gălbenele ce redau tenului finețea și prospețimea, conține mici particule strălucitoare care îți va face tenul să radieze într-un mod subtil și plăcut?

  Lasă-i pe cei dragi să îți vadă nu numai strălucirea interioară ci și strălucirea discretă de pe chip, și profită din plin de zilele de vacanță creându-ți amintiri pe care să le ții minte pentru totdeauna.
  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre ten Despre păr Despre corp