Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | -30% Reducere la Fiolele Aslavital Mineralactiv | -30% în coș Fiolele Gerovital Tratament Expert
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Informaţii utile

  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp
  Tu ai nevoie de un antiperspirant pe care te poţi baza?
  Sigur, am prefera să avem la îndemână soluţia care, indiferent de situaţie, face ca transpiraţia să nu ne dea motive de îngrijorare. Dodorantele antiperspirante Gerovital H3 sunt create special pentru a îndeplini această dorinţă.

  Variantele mini sunt suficient de mici (40 ml) încât să-şi găsească locul în ghiozdan şi în poşetă, însă îndeajuns de eficiente pentru ca, o dată folosite, să facă uitată problema transpiraţiei. Deodorantul Antiperspirant Gerovital H3 Fresh asigură o protecţie îndelungată împotriva mirosurilor neplăcute, iar hainele sunt ferite de petele pe care le pot lăsa, uneori, acest tip de produse. În plus, deodorantul vine la pachet cu un miros proaspăt şi plăcut, din care se disting note de fructe dulci şi flori albe. Varianta Sensitive oferă aceeaşi protecție de lungă durată, protejând, în acelaşi timp pielea sensibilă a axilelor.

  Zilele însorite de vară rămân tot mai în urmă, însă, vestea buna este ca ne gândim tot mai des la vacanţă. Planuri, destinaţii, bagaje – toate acestea sunt din ce în ce mai aproape. Putem tăia însă de pe listă problema transpiraţiei: te poţi baza pe antiperspirantele Gerovital H3, astfel încât să-ţi poţi îndrepta atenţia către distracţia pe care o plănuieşti!


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.