Meniu companie

Tutorial pas cu pas pentru un machiaj impecabil de seară cu Gerovital Beauty

Fiecare eveniment important din viața ta este o ocazie în care îți dorești să arăți impecabil. Invitația la o nuntă, un party cu colegii sau o noapte în oraș cu prietenii sunt ocazii emoționante în care vrei să fii cea mai bună versiune a ta.

Învață să îți pui în evidență adevărata frumusețe și să te simți bine în pielea ta, cu acest tutorial pas cu pas.

Pentru a obține un machiaj de calitate, un ten sănătos este esențial. Astfel, înainte de realizarea machiajului, pregătește-ți tenul. Demachierea corectă, tonifierea și hidratarea sunt 3 etape importante, pentru a obține un machiaj curat.

Realizează singură acasă acest machiaj de seară cu produsele Gerovital Beauty:

  • Pentru un look proaspăt și luminos începe cu aplicarea Fondului de ten, care conține acid hialuronic și vitamina E. Alege nuanța ivory, natural beige sau nude, în funcție de culoarea pielii tale. În cazul tenului problematic poți amesteca o cantitate mică de anticearcăn cu fondul de ten, pentru a conferi mai multă acoperire.
  • În jurul ochilor folosește Anticearcănul Soft Focus pentru un plus de luminozitate. Aplică o cantitate mică, și tapotează cu pensula sau cu degetele. Acest produs este îmbogățit cu vitamina E, acoperă cearcănele și în același timp le tratează. Se poate aplica și pe pleoapa mobilă ca și bază în pregătirea machiajului ochilor.
  • Pentru conturarea și evidențierea pomeților alege Fardul de obraz maro, ce conține pigmenți sidefați ultra-fini.
  • Iluminatorul cu pudră de diamant poate fi folosit pe punctele înalte ale feței, iar în cadrul machiajului de seară, chiar și pe zona centrală, pentru un plus de luminozitate.
  • În crearea look-ului de seară Paleta fard de pleoape rose ne oferă posibilitatea sa ne jucăm cu contrastele. Paleta conține 6 nuanțe și o perie dublă. Aplică nuanța 3 pe pleoapa mobilă prin mișcări de tapotare. Nuanța este luminoasă și oferă mai multă strălucire. Continuă cu nuanța 6 din paletă, închisă, cu aspect mat. Acesta, aplicată la colțul extern al ochiului creează o umbră și definește privirea. Ca și tips poți folosi o pensulă ușor umedă și nuanța cea mai închisă pentru a evidenția linia genelor. Folosește nuanța 1, care este o nuanță mată, pentru a echilibra luminozitatea machiajului. Se aplică prin mișcări ușoare, pe zona de arcadă.
  • Trasează linia conturului cu Creionul dermatograf negru, iar pentru finalizarea machiajului umbrește colțul exterior al ochilor.
  • Obține un styling perfect al genelor cu Mascara Devilash. Este un produs cremos care oferă instant densitate și volum genelor.
  • Sprâncenele sunt accesoriul feței. Pentru aranjarea sprâncenelor folosește nuanța medie, pensula și piaptănul din Kit-ul de sprâncene.
Pentru finalizarea machiajului îți propunem să alegi o nuanță puternică dintre texturile de ruj mat sau cremos. Poți alege nuanțe de vișiniu, bordeaux sau roșu clasic. Pentru acest machiaj am ales nuanța 22, iar rujul este mat, îmbogățit cu acid hialuronic.

Urmărește tutorialul video

Inapoi la lista de articole

Cuprins