Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la 40% REDUCERE la toate produsele solare Gerovital
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate

  Unghii colorate în ton cu sărbătorile

  Dacă această perioadă a anului se numără printre favoritele tale, alege să îţi colorezi unghiile cu modele inspirate din motivele de sezon (fulgi de nea, ramuri de brad, globuri strălucitoare, oameni de zăpadă). Te asigurăm că vei intra mult mai uşor în spiritul sărbătorilor de iarnă, iar veselia unghiilor tale va stârni bucuria celor dragi.

  Pentru colorarea unghiilor alege să îţi realizezi singură modelele, mai ales dacă te pricepi la desen (vei fi mândră de opera ta!) sau apelează la profesionişti.
  Înainte de aplicarea lacurilor colorate, şi a desenelor spectaculoase, unghiile au nevoie de îngrijire:
  • curăţare, îndepărtarea şi hidratarea cuticulelor fără a apela la forfecuţă,
  • aplicarea în prealabil a unui lac-bază care să protejeze şi să fortifieze structura unghiei, folosind produse speciale cum sunt cele din noua gamă de îngrijire a unghiilor de la Farmec Tratament Expert.

  Pentru realizarea acestui model foloseşte lacurile de unghii ultra-rezistente Farmec, în nuanţele roşu nr. 352 şi alb nr. 50. Adaugă de asemenea câteva glittere colorate strălucitoare pentru a reda atmosfera de sărbătoare folosind nuanţa nr. 33 a lacului Disco.

  Lacurile şi gama Farmec Tratament Expert se găsesc în magazine, supermarketuri, hipermarketuri, farmacii sau le puteţi comanda direct de pe site-ul nostru.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.

  Despre ten Despre păr Despre corp