Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII
  Informaţii utile
  Întrebări şi răspunsuriToate Îngrijirea tenului Îngrijirea corpului Îngrijirea părului Îngrijire pentru plajă Îngrijirea mâinilor Îngrijirea picioarelor Igienă orală Deodorante Copii Cosmetică decorativă Dermato-cosmetice Îngrijirea casei Altele Informaţii utile Toate Despre ten Despre păr Despre corp

  Vrei să afli un truc perfect pentru o piele catifelată tot timpul?

  Până acum, jos pălăria, toamnă! Însă temperaturile din ce în ce mai scăzute, vântul care se înteţeşte tot mai mult şi o serie de alte precipitaţii despre care abia începem să ne aducem aminte, ne pot crea anumite probleme. Pentru că este destul de neplăcut să ne simţim tenul, pielea corpului sau mâinile uscate, noua cremă nutritivă vitaminizantă Doina este trucul ideal de a scăpa oricând de această problemă!

  Cu siguranţă ştiţi de la mame, mătuşi sau bunici despre laptele Doina sau cremele din aceeaşi gamă, pe care le-au folosit dintotdeauna cu încredere. Noua cremă lansată de Farmec păstrează calităţile care au ajutat-o să câştige un renume atât de bun. Formula sa cu glicerină şi ingrediente hrănitoare îi oferă pielii toate resursele de care are nevoie pentru a se apăra de factorii agresivi şi de a fi în permanenţă catifelată şi hidratată.

  Micuţa Doina are dimensiunea ideală pentru a se strecura în poşetă, astfel încât să fie la îndemână ori de câte ori este nevoie de ea. În plus, parfumul său delicat şi plăcut o vor transforma rapid într-unul dintre accesoriile preferate.


  Înapoi la categorie

  Primeşti pe email informaţii utile. Abonează-te la newsletter.