Pentru comenzi telefonice

0372.406.300
Luni-Vineri: 800-1600
Nu sunt produse în coş.
Cum cumpăr
Total produse
Finalizare comandă


Planurile pentru Sărbătorile Pascale sunt în toi, iar prima pe lista activităților este curățenia locuinței. Aceasta nu trebuie însă să consume foarte mult timp, de aceea este important să folosim produsele cele mai eficiente.
Pentru a ne ușura munca, vă propunem produsele din gamele Nufăr și Triumf, cu formulări ultra-active pentru curățenia casei.
Produsele pot fi achiziționate din magazinele tradiţionale, din supermarketuri și hipermarketuri.
Triumf bucătărie
Produsele din gama Triumf, cu un istoric de peste 30 de ani, sunt cunoscute pentru formulele ultra-active pentru curățarea bucătăriei, au timpi scurți de acțiune și sunt foarte eficiente pentru curățarea suprafețelor zonelor de gătit din bucătărie. Toate au acum ambalaje noi și moderne, cu protecție pentru copii.
Nufăr verde
Subgama Nufăr Verde este o grupă de produse inovatoare cu principii naturale active, care se bazează pe formule biodegradabile, cu extract eco-certificat de mușețel, pH neutru și un parfum hipoalergenic. Produsele nu au coloranți și sunt disponibile în ambalaje reciclabile. Principiile active naturale nu reduc eficiența produselor!
Nufăr detartrant
Are o tradiție de peste 40 de ani în România și se bucură în continuare de un grad crescut de notorietate. Detartranții Nufăr curăță și îndepărtează depunerile de calcar și petele de rugină de pe vasul de toaletă și alte obiecte sanitare din faianță, previn formarea depunerilor de piatră. Conțin acizi organici biodegrabili.
Nufăr casă
Gama Nufăr conține produse pentru alte zone din locuință: baie, pardoseli, geamuri, țevi, suprafețe din lemn, suprafețe din inox precum și pentru țesături (produse de scos pete, de apretat, de curățat covoare) etc. Cuprinde și produse dezinfectante , de nelipsit în casele cu copii, animale, persoane în vârstă sau persoane bolnave. Formulele eficiente asigură igiena perfectă iar parfumurile plăcute ale produselor Nufăr asigură împrospătarea ambianței din locuință.
Mulţumim pentru participare. Extragem câştigătorii celor 50 de vouchere online.

Vezi regulamentul


Lista de câştigători