Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Politica de confidențialitate privind procesul de recrutare și selecție în cadrul FARMEC SA (pentru conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 (GDPR))

  Ca parte a oricărui proces de recrutare și selecție, FARMEC SA colectează și procesează date personale referitoare la candidații care aplică pentru locurile de muncă vacante. Organizația se angajează să fie transparentă cu privire la modul în care colectează și utilizează aceste date și își îndeplinește obligațiile în ceea ce privește protecția datelor.
  ­
  Atunci când aplicați pentru un loc de muncă postat de noi, aceste prevederi privind confidențialitatea se vor aplica prelucrării informațiilor dvs. personale, în plus față de celelalte notificări privind confidențialitatea, care v-au fost furnizate separat sau sunt disponibile pe site-ul nostru. Pentru a aplica la pozițiile pe care le avem vacante, nu este necesar să vă creați un cont de utilizator, puteți atașa și trimite direct CV-ul, iar datele colectate sunt cele menționate în CV și în alte documente pe care alegeți să le atașați (ex. scrisoare de intenție, recomandări, etc.).

  Ce informații colectăm?
  În cadrul proceselor de recrutare și selecție, FARMEC SA colectează o serie de informații despre dvs. care includ:
  • numele, adresa și datele de contact, inclusiv adresa de e-mail și numărul de telefon, data nașterii;
  • detalii privind studiile, calificările, aptitudinile, experiența și istoricul locurilor de muncă, perioada de preaviz la actualul loc de muncă;
  • informațiile personale menționate în CV: stare civilă, fotografii, conturile de social media, hobby-uri, distincții și premii;
  • informații despre nivelul dvs. actual de remunerație și nivelul de remunerație dorit, inclusiv drepturile la beneficii; 
  De asemenea, Farmec SA poate colecta și următoarele informații:
  • dacă aveți sau nu un handicap pentru care organizația trebuie să facă ajustări rezonabile în timpul procesului de recrutare și
  • informații despre dreptul dvs. la muncă în România.

  FARMEC SA poate colecta aceste informații într-o varietate de moduri. De exemplu, datele pot fi conținute în formularele de cerere, CV-uri, scrisori de intenție sau de recomandare, formulare de evaluare pre și post-interviu, obținute sau colectate prin intermediul interviurilor sau altor forme de evaluare sau furnizate prin intermediul unui site de locuri de muncă online, prin e-mail și/sau prin orice altă metodă. Dacă dvs. ne contactați, putem păstra o evidență a acestei corespondențe.
  De asemenea, putem colecta date personale despre dvs. de la terțe părți, cum ar fi referințele furnizate de foștii angajatori. Vom solicita informații de la terțe părți numai după ce vă vom solicita acordul să facem acest lucru și doar dacă vi-l oferiți în scris.

  Datele vor fi stocate într-o serie de locații diferite, incluzând sistemele în care se înregistrează aplicațiile, în sistemele de management al resurselor umane și pe alte sisteme informatice (inclusiv e-mail).

  Care este baza legală pentru procesare?
  Ne bazăm pe interesul legitim ca bază legală pentru colectarea și prelucrarea datele dvs. personale. Interesul nostru legitim este recrutarea și selecția de personal pentru afacerea noastră.
  FARMEC SA are un interes legitim în prelucrarea datelor cu caracter personal în timpul procesului de recrutare și selecție și în păstrarea înregistrărilor procesului. Prelucrarea datelor de la solicitanții de locuri de muncă ne permite să gestionăm procesul de recrutare și selecție, să evaluăm și să confirmăm eligibilitatea candidatului pentru angajare și să hotărâm cui să oferim un loc de muncă.

  De asemenea, poate exista necesitatea prelucrării datelor de la solicitanții de locuri de muncă pentru a răspunde și pentru a ne apăra împotriva revendicărilor legale.

  Care sunt scopurile prelucrării?
  Prelucrăm datele deținute despre dvs. în scopul unic de recrutare și selecție de personal, care implică:
  • luarea în considerare a cererii/aplicației dvs. la locul de muncă care este de interes pentru dvs.;
  • luarea în considerare a cererii/aplicației dvs. pentru alte locuri de muncă vacante care sunt conforme cu studiile, experiența și aspirațiile dvs. profesionale;
  • comunicarea cu dvs. pe tot parcursul procesului de recrutare și selecție;
  • consolidarea informațiilor primite de la dvs. cu informațiile care este necesar să fie obținute de la terți, doar dacă ne permiteți acest lucru;
  • testarea abilităților și competențelor declarate și esențiale poziției pentru care ați aplicat;
  • identificarea candidaților potriviți pentru a ne ocupa locurile de muncă vacante.

  Este posibil să vă procesăm datele pentru a vă face o ofertă de angajare în vederea încheierii unui viitor contract cu dvs..

  Dacă aplicația/cererea dvs. nu are succes, FARMEC SA vă poate păstra datele personale în dosar în cazul în care vor exista oportunități viitoare de angajare care vi se pot potrivi.

  Cine are acces la date?
  Limităm accesul la datele dvs. personale celor care au o nevoie reală să le cunoască. Persoanele care procesează informațiile dvs. vor face acest lucru numai într-un mod autorizat și vor face obiectul unei obligații de confidențialitate.
  Informațiile dvs. pot fi partajate intern în scopul exercițiului de recrutare. Aceasta include membrii echipei de resurse umane și de recrutare, intervievatorii implicați în procesul de recrutare, manageri din zona de activitate cu un post vacant și personal IT dacă accesul la date este necesar pentru îndeplinirea rolului lor.

  Nu vom transfera datele dvs. unor terțe părți, cu excepția cazului în care ajungeți în etapa finală a procesului de selecție și se impune testarea abilităților și competențelor prin teste/probe specifice livrate de către o terță parte. Informații transferate fiind cele legate de nume, prenume și datele de contact (e-mail, nr. de telefon), etapă în care va fi necesar să vă exprimați în scris acordul furnizării acestor informații către o terță parte.

  Cum protejează FARMEC SA datele?
  Tratăm foarte serios securitatea datelor. Avem politici interne și luăm măsuri corespunzătoare pentru a se asigura că toate datele personale sunt păstrate în siguranță, inclusiv măsuri de securitate pentru a proteja datele personale de riscul de a fi pierdute sau distruse accidental, sau utilizate sau accesate într-un mod neautorizat.

  Pentru cât timp stochează FARMEC SA datele?
  Dacă aplicația dvs. nu a fost selectată sau cererea dvs. de angajare nu are succes, organizația va păstra datele dvs. pe suport hârtie sau electronic timp de 12 luni de la încheierea procesului de recrutare relevant pentru a fi luate în considerare pentru viitoarele oportunități de angajare. La sfârșitul acestei perioade sau după ce vă retrageți consimțământul, datele dvs. vor fi șterse sau distruse.

  Odată cu trimiterea CV-ului, vă exprimați acordul ca datele dumneavoastră personale să fie menținute în baza de date pe parcursul a 12 luni pentru a fi luate în considerare pentru alte poziții.

  Dacă aplicația dvs. a fost selectată și în urma procesului de selecție desfășurat vi se face o ofertă de angajare pe care o acceptați, datele personale adunate în timpul procesului de recrutare și selecție vor fi transferate în dosarul dvs. de resurse umane (pe suport electronic și pe suport de hârtie) și păstrate pe perioada angajării. Perioadele pentru care vor fi păstrate datele vă vor fi transmise printr-o alta politică de confidențialitate.

  Drepturile dumneavoastră
  În temeiul Regulamentului general privind protecția datelor, în calitate de persoană vizată, aveți o serie de drepturi importante pe care le puteți exercita în mod gratuit. În rezumat, acestea includ dreptul de a:
  a. Dreptul de acces înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea FARMEC că prelucrăm sau nu datele dv., iar dacă da, să vă oferim acces la aceste date precum și informații despre cum sunt prelucrate;
  b. Dreptul la rectificare înseamnă ca aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete;
  c. Dreptul la ștergerea datelelor înseamnă că aveți dreptul de a obține oricând ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate de FARMEC, în oricare din următoarele situații: datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; vă retrageți consimțământul și nu există alt temei juridic pentru prelucrare, vă opuneți prelucrării, datele au fost prelucrate ilegal, datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale sau colectarea s-a facut în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale;
  d. Dreptul la restricționarea prelucrării - aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal în cazul prelucrării inexacte, prelucrării ilegale, exercitării dreptului la opoziție;
  e. Dreptul de portabilitate a datelor se referă la faptul că aveți dreptul să obțineți datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și are dreptul de a transmite aceste date altui operator;
  f. Dreptul la opoziție înseamnă că aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim al FARMEC.

  Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să transmiteți un email la: gdpr@farmec.ro.

  Dacă considerați că organizația nu a respectat drepturile dvs. privind protecția datelor personale, aveți dreptul de a vă adresa cu o plângere Autorității de Supraveghere.

  Ce se întâmplă dacă nu furnizați date personale?
  În timpul procesului de recrutare și selecție nu aveți nici o obligație legală sau contractuală de a furniza date companiei FARMEC SA. Cu toate acestea, dacă nu furnizați informațiile, este posibil să nu putem procesa formularul de aplicare corect sau chiar deloc.