Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a vizitat fabrica Farmec de la Cluj
    Cluj-Napoca, 23 martie 2015: Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a primit astăzi vizita Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României, Custode al Coroanei României. Alteța Sa Regală a fost însoțită de Altețea Sa Imperială și Regală Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, fiica Principesei Ileana a României.

Pentru Farmec, o companie cu peste 125 de ani de activitate, ce se identifică cu istoria cosmeticii românești, este o mare mândrie să primească vizita reprezentanților Familiei Regale. Pentru noi, această onorantă vizită reprezintă confirmarea valorii de simbol pe care Farmec o are pentru spiritul românesc”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Reprezentanții Familiei Regale au fost încântați să cunoască echipa care lucrează în laboratoarele Farmec și, totodată, au fost impresionați de liniile de producție moderne, la standarde internaționale. Vizita s-a încheiat cu o întâlnire la Centrul de Frumusețe Farmec, în cadrul căruia funcționează magazinul de brand, un spațiu de dialog direct cu consumatorii și un salon cosmetic.

Vizita Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României și a Alteței Sale Imperiale și Regale Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei face parte din programul de vizite și întâlniri publice al Familiei Regale în municipiul Cluj-Napoca.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.
    Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 și din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.
    Twitter: https://twitter.com/farmec