50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | 15% Reducere pentru înscrierea la Newsletter
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Benzi depilatoare Farmec pentru picioare fine
  Farmec completează gama produselor depilatoare cu un pachet de 14 benzi cu ceară naturală pentru depilare la rece.

  Farmec Cluj-Napoca lansează un nou produs - benzile depilatoare cu ceară naturală la rece şi extract de galbenele. Pachetul include 14 benzi pentru îndepărtarea rapidă a părului nedorit şi două şerveţele cu ulei de Aloe Vera, pentru îndepărtarea resturilor de ceară de pe piele.

  Femeia modernă aşteaptă de la un produs pentru depilare să ofere rezultate rapide, de durată şi să reprezinte o soluţie cât mai comodă. În portofoliul nostru avem astfel de produse - cremele depilatoare Farmec - , cu extracte naturale, iar acum am adăugat un set de benzi depilatoare uşor de utilizat, care oferă un raport bun preţ-calitate.

  Benzile depilatoare Farmec sunt soluţii rapide şi practice, delicate cu pielea, fiind ideale pentru femeile care nu au timp să ajungă la salonul de cosmetică sau a căror piele nu tolerează ceară caldă. Noul produs, rapid în utilizare, este potrivit pentru situaţii neprevăzute sau pentru bagajul de vacanţă.

  Ingredientele active naturale, precum extractul de galbenele şi uleiul de aloe vera, cunoscute pentru proprietăţile lor hidratante şi antiinflamatoare, recomanda benzile depilatoare inclusiv pentru pielea sensibilă. Uleiul de Aloe Vera aduce un plus de valoare produsului datorită proprietăţilor nutritive şi hidratante.

   

  Benzile depilatoare sunt realizate pentru Farmec de Iberpacking Contract Manufacturing SL Spania, sub marca proprie şi sunt disponibile la un preţ recomandat de 8,5 lei.