50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Benzile depilatoare cu ceară albă și argan pentru fața și corp
  Cluj-Napoca, 8 aprilie 2014 :Zilele însorite și tot mai călduroase bat la ușă, iar ținutele viu colorate și lejere își fac loc în garderoba de zi cu zi. În aceste condiții, o piele catifelată este mai mult decât un detaliu important pentru orice femeie. De aceea, Farmec a lansat noi produse depilatoare care ajută la îndepărtarea părului nedorit, asigurând un rezultat de lungă durată.

  Benzile depilatoare Farmec pentru corp cu ceară albă și argan
  sunt soluția ideală pentru o depilare eficientă și o piele fină pentru mai mult timp. O cutie conține 20 de benzi de ceară, fiecare bandă putând fi folosită de cel puțin 2 ori. Ceara este îmbogățită cu ulei de argan, care hidratează și grăbește regenerarea pielii.

  Benzile depilatoare Farmec pentru față cu ceară albă și argan au fost create special pentru îndepărtarea firelor de păr din zonele sensibile ale feței. Noile produse nu conțin parfum și alergeni.

  După utilizarea benzilor depilatoare, Farmec recomandă folosirea Servețelelor cu ulei de Argan, incluse în cutiile cu benzile depilatoare. Acestea îndepărtează reziduurile de ceară, iar pielea devine hidratată și catifelată.
  Noile produse se alătură gamei de pentru depilare Farmec, care include atât soluții pentru îndepărtarea părului nedorit (benzi pentru față/corp, creme depilatoare, perle de ceară depilatoare), cât și produse pentru o piele curată și catifelată pentru cât mai mult timp (gel de după depilare, care inhibă creșterea firului de păr, balsam după depilare pentru calmarea pielii).

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

  Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine, precum Ungaria, Polonia si Republica Moldova.
  Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company