Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Brandul Gerovital a fost desemnat Superbrand 2015 la gala Tribute Superbrands
  29 ianuarie 2016: În cadrul evaluării realizate de Superbrands România, Gerovital obține titlul de SUPERBRAND 2015. Cu o tradiție de peste 40 de ani, Gerovital este primul produs antiîmbătrânire din lume, fiind unul dintre cele mai cunoscute branduri românești la nivel național și internațional.

  Suntem onorați de această nouă recunoaștere primită de Gerovital, un brand românesc de tradiție, cu performanțe extraordinare de-a lungul anilor. Având în vedere cele trei criterii luate în calcul de experții Superbrands, și anume calitatea, încrederea și diferențierea pe piață, această distincție ne confirmă încă o dată că suntem în continuare în topul preferințelor consumatorilor, care apreciază inovațiile aduse produselor noastre pe parcursul anilor. Le mulțumim pe această cale clienților care aleg produsele noastre zi de zi și-i invităm să ne fie alături în continuare. Le promitem că vom continua să dezvoltăm soluții de îngrijire care să vină mereu în întâmpinarea nevoilor lor”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

  În fiecare an, evaluarea Superbrands este realizată de experți în domeniu pentru recunoașterea brandurilor cu performanțe excepționale. Superbrands analizează aproximativ 1.500 de branduri, românești sau străine, care sunt prezente pe piața din România, acoperind peste 50 de domenii de activitate. Superbrands este singurul studiu independent realizat în România, care reunește atât opinia profesioniștilor (consiliul Superbrands), dar și a consumatorului final, care validează Superbrand-urile României.

  Rezultatul studiului confirmă succesul de care se bucură brandul Gerovital atât în România, cât și în cele peste 30 de piețe internaționale către care sunt operate exporturi. Gerovital a încheiat anul 2015 având cota valorică de piață pe segmentul de face care de 24,6 %*, conform raportului Nielsen din perioada ianuarie – decembrie a anului precedent. De asemenea, Gerovital deține o cotă de piață în valoare de 31,2%* din punct de vedere valoric pe categoria de produse pentru tratamentul cosmetic al firului de păr.  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company


  *Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit pentru segmentul Care, respectiv categoria Hair Treatments, pe piata din Romania, Ian –Dec 2015. Copyright © 2015, The Nielsen Company.