Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Campania Gerovital Sun "Zi de vară până în seară!"
  Cluj-Napoca, 19 mai 2016 - Farmec lansează campania Zi de vară până în seară!, prin care promovează noua gamă de produse pentru protecție solară Gerovital Sun. Participând la promoție poți câștiga unul dintre premiile: Gerovital Sun - Loțiune spray 3 în 1 150 ml; Geantă de plajă Gerovital Sun; Bandană multifuncțională Gerovital Sun; Oglindă de poșetă Gerovital Sun.

  Promoția se desfășoară în perioada  19 - 22 Mai și 26 - 29 Mai în hipermarketurile Cora din orașele Bacău, Ploiești, Baia Mare, Cluj, București (Cora Lujerul, Cora Sun Plaza, Cora Granitul, Cora Alexandriei, Cora Drobeta, Cora City, Cora Bratianu)
  La promoție participă toate cele 18 produse din gama Gerovital Sun.

  Consumatorii vor avea ocazia sa câştige până la 10 premii pe bon. Premiile se vor acorda de către promoterul Gerovital, aflat la standul Gerovital după casa de marcat în intervalul orar de mai jos:
  Joi 18-21
  Vineri 15-21 (cu pauză:18.00-18.20 – 20 minute)
  Sâmbătă 11-20 (cu pauză 15.00-15.30 - 30 minute)
  Duminică 11-19 (cu pauză 15.00-15.30 - 30 minute)

  Mecanismul promoției:

  Cumpără oricare 2 produse din gama Gerovital Sun și câștigi garantat după casele de marcat un premiu, prin tragere la sorț (Gerovital Sun - Loțiune spray 3 în 1 150 ml; Geantă de plajă Gerovital Sun; Bandană multifuncțională Gerovital Sun). Dacă achiziționezi un singur produs din gama Gerovital Sun primești dupa casa de marcat o oglindă de poșeta Gerovital Sun. 
  Un cumpărător poate câștiga pe baza unui bon mai multe premii, în funcție de numărul produselor participante achiziționate (în limita a maxim 10 premii/bon). 
  Atentie: premiile nu se cumulează. La 2 produse cumpărate se oferă un singur premiu.  

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul farmec.ro.

  În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în țări din Europa, Asia și America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, cum sunt Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, drept recunoaştere a calităţii produselor sale, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: twitter.com/#!/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company