50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Cea mai bine vândută cremă pentru mâini din România, într-un nou ambalaj
  Cluj-Napoca, 1 octombrie 2010 - Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, a schimbat ambalajul Cremei pentru mâini cu Glicerină, unul dintre cele mai căutate produse în sezonul rece. Crema redă supleţea şi aspectul natural mâinilor deshidratate, supuse zilnic acţiunii factorilor de mediu şi agenţilor de curăţare.

  "Crema pentru mâini cu glicerină Farmec este un produs cu un raport excelent calitate-preţ, care a câştigat încrederea româncelor şi se menţine în preferinţele lor de 30 de ani; acest fapt este confirmat şi de datele Nielsen, crema fiind numărul unu pe segmentul produselor de îngrijire a mâinilor în 2009, ca volum de vânzări" declară Ioana Borza, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca. "Nu am intervenit în formula, am modificat în schimb design-ul, pentru a aduce o împrospătare produsului, în linie cu alte produse ale gamei care au fost reînnoite."

  Cu un conţinut bogat în uleiuri naturale şi Glicerină, crema hidratează şi catifelează pielea deshidratată a mâinilor, redându-le frumuseţea. Pentru un tratament intens şi rezultate rapide, poate fi utilizată, o dată pe săptămână, pentru împachetarea mâinilor, în aşa fel încât principiile active să fie absorbite în întregime de piele.

  Produsul este disponibil în farmacii, reţelele de retail şi în magazinele tradiţionale, la preţul recomandat de 8 lei.


  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Produsele Farmec sunt prezente în peste 40 de ţări din întreaga lume, ca Japonia, Iran, Spania, Italia, Portugalia, Grecia, Ungaria, Slovacia, Republica Moldova, Cehia, Norvegia, Croaţia, Thailanda, Liban, Iordania, Kuwait, EAU, Coreea de Sud, SUA. Din 2002, drept recunoaştere a calităţii produselor sale, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital. Competitorii direcţi ai companiei sunt L’Oreal Paris, Beiersdorf , Unilever, Elmi Prodfarm, Johnson&Johnson.