Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Compania Farmec a obţinut Certificatul de Bună Practică de Fabricație
  Cluj-Napoca, 14 ianuarie 2013: În urma unui amplu audit de certificare în acord cu Standardul ISO 22716:2007, realizat de firma SGS, ce a avut loc anul trecut, Farmec Cluj-Napoca primește Certificatul de Bună Practică de Fabricație (cGMP – „Cosmetics-Good Manufacturig Practice”), ce reprezintă o garanție că procesele şi produsele finite sunt fabricate şi controlate după proceduri şi standarde de calitate adecvate, că sunt sigure pentru sănătatea umană şi sunt puse pe piaţă numai după verificare şi autorizare, fiind astfel prima companie românească producătoare de cosmetice ce deține această certificare.

  Certificatul GMP se acordă doar firmelor ale căror sistem de Management al calităţii este conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007 "Cosmetics-Good Manufacturing Practices (GMP) - Guidelines on Good Manufacturing Practices", standard care descrie practicile de bună fabricație în domeniul producţiei de cosmetice. Standardul ISO 22716 se aplică fabricaţiei si Controlului de calitate, ceea ce înseamnă că tot fluxul de fabricaţie, de la achiziţii, producţie, ambalare, livrare, facilităţi de producţie, echipamente şi personal, se desfăşoară după proceduri de lucru clar stabilite, fiind atent monitorizat şi controlat astfel încât să obținute produse de cea mai bună calitate. Totodată, implementarea acestui standard se datorează implicării întregului personal al companiei (de la top management la personalul departamentelor funcţionale), precum şi al furnizorilor de componente.

  ”Obținerea acestei certificări a fost o prioritate pentru compania Farmec atâta timp cât ne dorim să ne menţinem poziţia de lider. Încrederea consumatorilor noştri este foarte importantă pentru noi, astfel încât am depus eforturi serioase, atât din punct de vedere financiar și tehnic, cât și uman pentru a ne asigura că activitatea de fabricație a produselor cosmetice decurge în conformitate cu cerințele standardului ISO 22716. Astfel, folosind cele mai moderne mijloace şi tehnologii, ne-am adaptat liniile de fabricaţie, precum și procedurile și sistemele de control intern al calității la cerinţele internaţionale ale industriei cosmetice. Suntem mândri ca deţinem Certificatul de Bună Practică de Fabricație”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec Cluj-Napoca.

  Certificarea are o valabilitate de trei ani, cu verificarea conformității prin audituri anuale și recertificarea sistemului calității la fiecare trei ani.

  Începând cu luna iulie 2013, toate companiile producătoare de cosmetice vor trebui să demonstreze conformitatea activității lor cu cerințele Bunelor Practici de Fabricație, în vederea comercializării produselor pe piață.

  Prin obținerea acestui certificat, Farmec demonstrează că standardele de calitate impuse de Uniunea Europeană sunt implementate, respectate și aplicate în fabricarea produselor cosmetice pe care le oferă clienților săi.  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

  În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001.Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

  Twitter: https://twitter.com/#!/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company