50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  De 1 Decembrie, Farmec spune: „La mulţi ani, frumuseţe românească!”
  Cluj-Napoca, 28 octombrie 2014: Cu ocazia Zilei Naționale a României, Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, sărbătorește frumusețea românească printr-o surpriză pregătită consumatorilor care trec pragul Magazinului Farmec din strada București nr. 55.

  Astfel, în perioada 1-3 decembrie, clienții vor fi întâmpinați la intrarea în magazinul din cadrul Centrului de Frumusețe Farmec cu întrebarea „Ce înseamnă pentru tine frumusețea românească?”. Răspunsul la întrebare, alături de achiziționarea unui produs în valoare de minimum 10 lei, le aduce vizitatorilor un produs gratuit, prin tragere la sorți.

  Farmec, companie 100% românească, are în spate o poveste de peste 125 de ani în care a marcat semnificativ istoria cosmeticii naționale și a sărbătorit frumusețea românească prin fiecare produs nou creat. Compania îi invită pe toți clujenii să se lase inspirați de produsele din magazin și să-și aleagă darul potrivit pentru ei și pentru cei dragi pentru a sărbători românește ziua de 1 Decembrie.
  Centrul de Frumusețe Farmec din Cluj a fost lansat în octombrie 2013, fiind expresia viziunii Farmec asupra frumuseții. Centrul cuprinde magazinul de brand, unde vizitatorii pot regăsi toate produsele din portofoliul Farmec, un spațiu de dialog direct cu consumatorii, acolo unde aceștia pot primi recomandări personalizate din partea personalului specializat și salonul cosmetic, care oferă o gamă amplă de tratamente adaptate fiecărui ten. Centrul de Frumusețe este amplasat în Cluj-Napoca, pe strada București, numărul 55, iar clienții care își doresc să beneficieze de serviciile oferite de specialiști o pot face de luni pînă vineri între 9-20 și sâmbătă între 9-15. Programările se pot face la adresa de e-mail atelierdefrumusete@farmec.ro sau la numerele de telefon 0734.881.111 și 0372.647.226.

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.
  Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.
  Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 şi Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.
  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company