Farmec Cluj-Napoca a numit un nou Director General
    Decizia adoptată marchează orientarea companiei spre inovaţie şi creşterea exporturilor în următorii ani.

Începând cu luna ianuarie, Mircea Turdean este noul Director General al Farmec Cluj-Napoca. Mircea Turdean a preluat această funcţie de la Mirela Lupaş, cea care a asigurat interimatul în perioada august–decembrie 2009, după retragerea Mihaelei Turdean de la conducerea companiei.

După un an în care s-a concentrat pe asigurarea stabilităţii financiare şi menţinerea poziţiei pe piaţă, prin numirea unui director cu experienţa managerială în domeniul bancar, compania mizează în continuare pe măsurile operaţionale capabile să asigure continuarea investiţiilor pentru relocarea şi retehnologizarea producţiei, exploatarea noilor tendinţe de pe piaţa internaţională, realizarea de noi produse originale şi creşterea cifrei de export.

Obiectivele de viitor ale companiei sunt orientate către inovaţie şi creşterea notorietăţii produselor Farmec, atât în ţară, cât şi la nivel internaţional, dar şi spre investiţii de modernizare a spaţiilor de producţie şi laboratoarelor şi cred că experienţa mea în această direcţie este compatibilă cu ceea ce îşi doreşte Farmec în acest moment”, afirma Mircea Turdean.

Mircea Turdean a ocupat anterior poziţia de Director Tehnic în cadrul companiei, fiind responsabil cu coordonarea activităţilor de producţie, cercetare şi investiţii noi, atât la nivel intern, cât şi pe plan extern. Face parte din echipa Farmec din 1994, ocupând succesiv poziţii de cercetător, şef de secţie şi, din, 2003, director tehnic. În perioada 1999-2000, a fost implicat, în calitate de expert tehnic, în programul de mediu ONUDI, derulat de Ministerul Mediului pentru eliminarea noxelor de freoni neecologici.

De formaţie inginer, Mircea Turdean este absolvent al Facultăţii de Tehnologie Chimică din Cluj-Napoca şi al Open University Business School Marea Britanie şi a activat ca membru al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj.