Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec Cluj-Napoca are un nou Director Economic
  Începând cu luna iulie 2009, Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător de cosmetice din România, are un nou Director Economic, în persoana lui Mircea Stanceanu, 51 de ani, care va coordona activităţile financiare ale companiei şi ale reprezentanţelor din toată ţara.

  Mircea Stănceanu vine la Farmec după ce a ocupat timp de 8 ani poziţia de Director Financiar-Economic la Quadrant Amroq Beverages, unde a coordonat departamentul financiar al companiilor grupului şi al celor 22 de puncte de lucru. Are nu mai puţin de 28 de ani de experienţă în domeniul financiar şi managementul contabilităţii, în companii din domeniul FMCG şi instituţii financiare, trecând, pe rând, prin poziţii ca economist, inspector principal în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, controlor financiar la Curtea de Conturi, director financiar-economic în cadrul Cluj Beverage Company & Bacău Bevarage Company şi chiar preparator universitar, în cadrul Universităţii Eftimie Murgu din Reşita.

  Mircea Stănceanu a absolvit în 1981 Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul  Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi a urmat numeroase cursuri profesionale – de management, expert contabil, formarea echipei, implementarea procedurilor IAS.

  Mircea Stănceanu are o experienţă îndelungată în domeniul financiar, care îi va permite să facă faţă provocărilor pe care le aduce acest an şi să atingă obiectivele financiare pe care le vizăm.