50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec deschide un spațiu logistic nou în Timiș
  Cluj-Napoca, 11 iulie 2016Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea și modernizarea rețelei de distribuție în țară. După deschiderea unui nou magazin la Timișoara, compania anunță inaugurarea unui punct logistic mai amplu, destinat stocării și distribuției produselor Farmec. Depozitul va deservi județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

  Amplasat la numai 7 km de Timișoara, în localitatea Ghiroda (Strada Calea Lugojului 140/2), într-un loc destinat spațiilor de depozitare cu acces pentru mașini mari, noul spațiu logistic Farmec are o suprafață totală de 500 de metri pătrați, fiind considerabil mai mare decât cel avut anterior. Mai generos și modern echipat, noul spațiu întrunește toate condițiile de depozitare obligatorii, în conformitate cu normativele actuale.

  Necesitatea extinderii depozitului Farmec a venit ca urmare a creșterii interesului românilor pentru produsele companiei și, totodată, a vânzărilor. Punctul logistic deservește aproximativ 1000 de clienți, unii dintre ei având mai mult de un singur punct de vânzare, în zone precum Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara.
  Acest pas important făcut de Farmec în zona de vest a țării se înscrie în strategia anuală de dezvoltare și implementare a celor mai eficiente soluții tehnologice și logistice, în acord cu creșterea cifrei de afaceri a companiei și a popularității în rândul consumatorilor.

  „Nevoia de extindere a apărut firesc, apropierea față de clienții și de partenerii noștri reprezentând o prioritate, mai ales în contextul creșterii constante a interesului lor pentru produsele din portofoliul Farmec. Astfel, consolidarea la nivel național a propriei rețele de distribuție, atât prin deschiderea de noi magazine și puncte logistice, precum și prin modernizarea celor existente deja este unul dintre principalele noastre obiective pentru anul 2016. Urmărim o strategie rațională de dezvoltare a acoperirii naționale, prin identificarea nodurilor importante de transport și prin analizarea nevoii de aprovizionare de la nivel regional și național, astfel încât să oferim clienților noștri cea mai bună experiență Farmec încă de la început și toate produsele să ajungă pe rafturile magazinelor în cel mai scurt timp”, a declarat Septimiu Maniu, Director Logistică al companiei Farmec.

  Cele peste 400 de tipuri de produse care aparțin companiei Farmec sunt prezente în 24.000 de magazine şi farmacii din România, acoperind astfel un sfert din tot ce înseamnă comerţ alimentar şi farmacii. Comerţul tradiţional numără aproximativ 17.000 de clienţi, dar și mediul online înregistrează vânzări substanțiale.

  Farmec deține în prezent 10 spații logistice ample în Timișoara, Cluj, Baia Mare, Craiova, Pitești, București, Constanța, Focșani, Iași, Brașov, iar magazinele sunt localizate în 7 orașe: Cluj, Arad, Timișoara, Târgu-Mureș și Sibiu.


  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company
  Site: www.farmec.ro