Farmec este sponsor al TIFF și oferă cinefililor o proiecție specială
    Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, devine sponsor al Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), susținând astfel industria cinematografică și evenimentele culturale din România.

Farmec promovează și încurajează mereu oamenii valoroși, proiectele unice și inițiativele inspirate. Suntem mândri să susținem industria cinematografică ca sponsor al Festivalului de Film Transilvania, care reunește an de an artiști talentați și unele dintre cele mai apreciate filme din lume. TIFF este unul dintre cele mai iubite festivaluri locale și suntem încântați că este găzduit de Cluj, orașul nostru de suflet. Tradiția sa de 16 ani și profesionalismul organizatorilor și al tuturor celor implicați ne-au determinat să ne alăturăm acestui proiect. Anul acesta, alături de organizatori, le pregătim cinefililor o proiecție specială, dar și multe alte surprize cu farmec. Astfel, ne dorim să ne bucurăm împreună de experiența inedită a festivalului și de toate aceste zile deosebite pentru Cluj”, a declarat Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec.

La cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului Internațional de Film Transilvania, Farmec va prezenta proiecţia de film Nebune de fericire, ocazie cu care va oferi tuturor spectatorilor prezenţi și o serie de alte surprize, care să suplimenteze energia și buna dispoziție inspirate de film.

Proiecţia va avea loc pe data de 6 iunie, începând cu ora 21:45, în Piaţa Unirii din centrul orașului Cluj-Napoca. Filmul, o co-producție franco-italiană, prezintă drumul plin de peripeții a două tinere ce evadează dintr-un ospiciu, motiv de introspecție și experiență ce le va schimba viața.

Farmec a fost sponsor al TIFF și la ediții din anii trecuți. De asemenea, compania clujeană este un susținător activ al unei serii largi de evenimente ce se desfășoară la Cluj.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Twitter: www.twitter.com/farmec
    Facebook: www.facebook.com/farmec.romania