50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | 15% Reducere pentru înscrierea la Newsletter
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec întâmpină vara cu patru noi produse de protecţie solară
  Noua linie Gerovital Plant Sun numără 11 produse, printre care o emulsie protectoare pentru copii şi un lapte hidratant regenerant pentru refacerea pielii expuse la soare.

  Farmec a completat gama de protecţie solară Gerovital Plant Sun cu patru produse noi, destinate îngrijirii pielii atât în timpul expunerii la soare, cât şi după plajă. Noile produse, pe bază de beta-caroten şi ulei de măsline, oferă o protecţie ridicată împotriva radiaţiilor UVA şi UVB, datorită filtrelor solare de ultima generaţie.

  Am îmbogăţit gama Gerovital Plant Sun cu produse care oferă o protecţie ridicată, principală noutate fiind emulsia destinată copiilor, care are o formulă naturală, lipsită de ulei de parafină, coloranţi sau alcool. Produsele gamei sunt rezistente la apă, asigura o dublă fotoprotecţie şi au texturi uşoare, pătrunzând foarte rapid în piele.

  Crema-gel FP 30 pentru plajă este un produs rezistent la apă, cu textură uşoară, cu efect răcoritor, care împiedică apariţia arsurilor solare şi a petelor, precum şi îmbătrânirea prematură a pielii prin asocierea de filtre solare de ultima generaţie.

  Crema FP 50 ultraprotectoare este recomandată persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse la alergii solare, dar şi copiilor. Produsul conţine filtre solare de ultima generaţie, care asigură o protecţie ridicată şi previn efectele cutanate negative pe termen lung.

  Emulsia protectoare FP 30 pentru copii este un produs rezistent la apă, cu o formulă blândă, lipsită de ulei de parafină, coloranţi şi alcool, fiind creat special pentru îngrijirea pielii delicate a copiilor. Emulsia oferă o protecţie ridicată, prevenind intoleranta solară.

  Laptele hidratant regenerant după plajă este un produs cu textură uşoară, care hidratează pielea expusă la soare şi îi redă senzaţia de confort. Produsul conţine vitamina E, ulei de măsline, unt de cacao şi ceară de albine, cu rol în diminuarea efectelor negative ale razelor solare şi regenerarea pielii.

  Gama Gerovital Plant Sun include 11 produse sub formă de creme, creme-gel, uleiuri, emulsii şi loţiuni şi are o formulă de bază care conţine beta-caroten, cu rol în accelerarea procesului de bronzare şi ulei de măsline, un puternic antioxidant care hidratează şi regenerează epiderma. Alături de produsele de protecţie, gama conţine o emulsie autobronzantă, care asigură un bronz natural după 2-3 utilizări, hidratând în acelaşi timp pielea.

  Produsele liniei Gerovital Plant Sun sunt disponibile la preţuri între 9,3 şi 40,2 ron.