50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | 15% Reducere pentru înscrierea la Newsletter
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec lansează Aslavital Lift Instant – formula care întârzie îmbătrânirea
  Aslavital Lift Instant este prima gamă de produse cosmetice care combină acţiunea remineralizantă a Argilei cu extractul natural Gatuline, pentru o ameliorare rapidă şi de durată a microreliefului pielii.

  Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător de cosmetice din România, lansează Aslavital Lift Instant, un set format din trei produse revoluţionare, care redau rapid tonusul şi elasticitatea tenului predispus ridurilor şi deshidratării. Crema lift ultra-activă, Crema lift intensiv contur pentru ochi şi buze şi Serul tratament antirid au o acţiune similară botoxului, dar folosesc ingrediente naturale, nemodificate genetic.

  Când am creat această gamă, ne-am dorit să ieşim din tiparul clasic al cremelor antirid şi să oferim o soluţie simplă şi rapidă pentru toate femeile al căror ten este afectat nu neapărat de trecerea timpului, ci şi de oboseală, deshidratare, expunerea prelungită la soare. Femeia zilelor noastre are un stil de viaţă activ, solicitant, care lasă urme pe chip, de la liniile de expresie, la ridurile mai pronunţate. De aceea, Aslavital Lift Instant acţionează atât pentru a trata ridurile, cât şi preventiv, pentru a le întârzia şi a reda expresivitatea feţei.

  Noutatea pe care o aduce Aslavital Lift Instant o reprezintă complexul natural Gatuline - Argilă, care combină un produs natural autohton cu puternice proprietăţi regenerante – Argila din Munţii Pădurea Craiului -, cu un ingredient exotic – Gatuline - extract al plantei Acmella Oleraceea, care creşte în Insulele Reunion din Oceanul Indian. Gatuline blochează rapid contracţiile spontane ale muşchilor feţei şi are un efect decrispant instantaneu, reuşind reducerea în mod vizibil a ridurilor încă din prima zi de aplicare. Acestor ingrediente li se adăugă extractul de Boswellia Serrata, cu efect antiinflamator asupra cearcănelor şi pungilor de sub ochi, Acidul hialuronic care asigură un grad optim de hidratare  precum şi vitamine şi uleiuri naturale cu rol în regenerarea şi restructurarea pielii.

  Reunind aceste surse naturale de frumuseţe, gama Aslavital Lift Instant ameliorează microrelieful pielii în 10 zile de la prima utilizare, ceea ce o recomanda  ca o alternativă eficientă şi rapidă la soluţiile agresive, precum operaţiile estetice.

  Fiind vorba despre un set de produse, acţiunea lor combinată este mai eficientă. Schema de tratament începe dimineaţa, cu Cremă lift ultra-activă, potrivită ca bază de machiaj, contină cu aplicarea în zonele delicate ale feţei a Cremei lift intensiv contur pentru ochi şi buze şi se încheie seara, cu Serul tratament antirid, care acţionează în zonele cele mai expuse îmbătrânirii. Crema lift ultra-activă se aplică din nou seara, după utilizarea  serului.

  Cele trei produse din gama sunt disponibile în ambalaje de 15 ml pentru Crema lift intensiv contur ochi şi buze, de 50 ml pentru Crema lift  ultra-activă şi 15 ml pentru Serul tratament antirid. Preţurile lor sunt de 17,20 lei pentru Crema lift intensiv contur ochi şi buze, 25,70 lei pentru Crema lift ultra-activă şi 22,85 lei pentru Serul tratament antirid.

  Eficacitatea produselor a fost demonstrată de testele clinice realizate la Evic International Group.