Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec lansează Dizolvantul întăritor pentru unghii 2 în 1, cu efect instantaneu
  Gama de îngrijire pentru unghii este completată şi de şase noi lacuri Farmec Ultrarezistent, în culori expresive.

  Farmec Cluj-Napoca completează gama Farmec pentru îngrijirea unghiilor cu Dizolvantul întăritor 2 în 1, care măreşte elasticitatea şi rezistenţa unghiilor şi şase lacuri de unghii Farmec Ultrarezistent, în nuanţe de vară.

  Am extins paleta coloristică a lacurilor de unghii cu şase nuanţe noi, printre care peach nude, scarlet şi roşu intens”, declara Ioana Borza, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca. “O altă noutate este Dizolvantul întăritor pentru unghii, un produs tip 2 în 1, care pătrunde în structura unghiei, crescându-i rapid rezistenţă. Produsele Farmec pentru îngrijirea unghiilor sunt recunoscute pe piaţă pentru calitatea lor şi preţul avantajos, aşa încât ne aşteptăm ca şi aceste noutăţi să se bucure de succes”.

  Dizolvantul întăritor 2 în 1 Farmec, cu extract de muşeţel, agent fortifiant şi un parfum uşor, acţionează pentru întărirea unghiilor, are efect hidratant şi antiiritant. Produsul este disponibil la preţul recomandat de 5 lei.

  Lacurile de unghii Farmec Ultrarezistent oferă rezultate rapide şi de durată şi sunt disponibile în peste 40 de nuanţe, la preţul recomandat de 5,5 lei.