50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec lansează Ziua Cadourilor în magazinul online
  Cluj-Napoca, 29 noiembrie 2012: Cu ocazia sărbătorilor de anul acesta, Farmec lansează Ziua Cadourilor pentru a veni în ajutorul clienților care vor să ofere un cadou special persoanelor dragi.

  Astfel, între 1 - 3 Decembrie şi 17 - 19 Decembrie, printr-o simplă comandă plasată pe www.farmec.ro şi achitată online, clienții pot suprinde plăcut persoanele la care țin, alegând cadoul preferat din peste 400 produse cosmetice disponibile. Comenzile vor beneficia de transport gratuit, astfel încât destinatarii să se bucure de cadourile primite de Moș Nicolae, respectiv Crăciun.

  De asemenea, începând cu 1 Decembrie, special pentru sărbătorile din acest an, Farmec lansează parfumul Celebration în ediţie limitată, disponibil exclusiv în magazinul online.

  Celebration este un parfum sofisticat, rafinat și elegant pentru femeia veșnic romantică, combinând prospețimea portocalelor roșii cu căldura balsamică a florilor de magnolie și caprifoi, într-o adiere dulce de zmeură și flori de Osmanthus. Arome de lemn de cashmere şi ambră vor deveni detaliul final al unei ţinute desăvârșite de sărbătoare.


  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

  În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, drept recunoaştere a calităţii produselor sale, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

  Twitter: https://twitter.com/#!/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company