Farmec - partener industrial al programului European Educaţional Leonardo da Vinci
    În perioada 05 – 08.05.2015, a avut loc cea de-a VI-a reuniune din cadrul Programului European Educaţional Leonardo da Vinci – Green Chemistry around Europe.

În cadrul acestui proiect, Farmec participă ca unic partener industrial alături de Colegii de profil chimic din şase ţări europene: Ungaria, Austria, Italia, Turcia, Bulgaria şi Colegiul Tehnic “Ana Aslan” din România.

În data de 7.05.2015 ne-am bucurat de vizita elevilor și profesorilor din aceste colegii, cărora le-am prezentat secția de producție, dar si departamentul de Cercetare – Dezvoltare. Astfel, aceștia au avut ocazia să vadă cum sunt create produsele cosmetice, dar și modul în care compania noastră aplică Principiile chimiei verzi.

Proiectul, derulat în perioada septembrie 2013-septembrie 2015 este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene în cadrul Programului Sectorial Leonardo da Vinci - Programului de Învățare pe tot Parcursul Vieții.

Mai multe detalii despre proiect: http://new-twinspace.etwinning.net/web/p97972

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.