Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei.
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec - partener industrial în cadrul proiectului Green Chemistry around Europe
  Cluj-Napoca, 9 decembrie 2013: Proiectul Green chemistry around Europe, din cadrul programului Leonardo da Vinci- secţiunea parteneriate se adresează elevilor din liceele cu specializarea chimie industrială şi protecţia mediului. În cadrul acestui proiect, care se desfăşoară pe parcursul a doi ani, participă licee din 6 ţări: Austria, Ungaria, Bulgaria, Italia, Turcia şi România.
  Ţara noastră este reprezentată de Colegiul Tehnic Ana Aslan, dar şi de compania Farmec, care este partener industrial în cadrul acestui proiect european.
  Scopul proiectului este de a analiza aplicarea chimiei verzi şi a chimiei eco într-o ramură a industriei chimice a ţărilor participante, dar şi de a realiza un curriculum în domeniul chimiei verzi, care va putea fi folosit ulterior ca material didactic.

  În perioada 25-30 noiembrie, a avut loc, la Budapesta, prima întâlnire de proiect, în cadrul căreia elevii au prezentat studii de caz în domeniul specific fiecărei ţări. Din partea companiei Farmec au participat Sofia Irimie, şef Birou Cercetare, Anca Irod, inginer chimist şi Simina Berindean, specialist marketing internaţional. Echipa Colegiului Ana Aslan a fost formată din prof. ing. Valentina Dărăbanţ, coordonator proiect, prof. ing. Mariana Szenkovits, prof. ing. Silvia Corina Turean -membri echipă proiect, precum şi 5 elevi din clasele a X-a şi a XI-a.
  Ne bucurăm să fim parteneri în cadrul acestui proiect european şi să promovăm învăţarea continuă în rândul tinerilor, care reprezintă viitorii potenţiali angajaţi ai companiei noastre.

  Mai multe detalii despre proiect: http://new-twinspace.etwinning.net/web/p97972

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.
  Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.
  Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company