Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | 20% REDUCERE la Borseta Cadou Gerovital H3 Hyaluron C
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec și Alteța Sa Regală Principesa Maria susțin talentul pur românesc
  9 iunie 2015, Cluj Napoca - Cu peste 125 de ani de tradiție pentru frumos, Farmec, cel mai important producător local de cosmetice, susține tinerele talente din România. Astfel, compania clujeană a participat, în calitate de partener, la cea de-a 14 ediții a Festivalului de Film Internațional Transilvania 2015, prezentând programului ”10 pentru FILM”.

  În virtutea colaborării cu Farmec, Alteța Sa Regală Principesa Maria, invitată de onoare la TIFF 2015, a luat parte la prezentarea participanților la programul ”10 pentru FILM”, program ce are ca obiectiv promovarea unor figuri noi în filmul românesc. ”10 pentru FILM” îi vizează pe actorii care s-au remarcat în teatru, dar care nu au avut până acum şansa afirmării în cinema-ul românesc.

  De asemenea, Alteța Sa Regală a oferit din partea Farmec premiul pentru Cea mai Bună Regie filmului The Lesson / Urok, regizat de Kristina Grozeva și Petar Valchanov (Bulgaria-Grecia).
  Farmec este una dintre cele mai longevive și mai performante companii din România și deținător al unora dintre cele mai apreciate mărci de îngrijire personală, precum Gerovital, Doina sau Farmec. Succesul companiei clujene are la bază talentul pur românesc și pasiunea celor peste 600 de angajați Farmec.

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.
  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter:
  https://twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company