Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec – Susținător activ al Fundației Ana Aslan

  Cluj-Napoca, 19 martie 2015: Compania Farmec a susținut, in calitate de co-organizator, evenimentul de aniversare a 25 de ani de activitate a Fundației Ana Aslan, organizație non-guvernamentală dedicată păstrării moștenirii științifice a Prof. Dr. Ana Aslan, unul dintre cei mai importanți medici gerontologi din lume și fondatoarea primului institut de gerontologie la nivel internațional.

  Evenimentul s-a bucurat de prezența Alteței Sale Regale Principesa Maria, care a celebrat alături de membri marcanți ai Fundației și ai Institutului de Gerontologie și Geriatrie “Ana Aslan” și de Excelentele Sale, doamnele Ambasador, acreditate in Romania, evocarea personalității unuia dintre cele mai mari nume ale științei românești, un exemplu de excelență profesională și un reper pentru cultura noastră națională.

  Pentru Farmec a fost ocazia cea mai bună de a sublinia dedicarea cu care păstrează moștenirea extraordinară a mărcii de produse cosmetice Gerovital și responsabilitatea cu care investește în inovație și în dezvoltarea de produse noi și moderne care să completeze portofoliul companiei și să ducă mai departe renumele de calitate și eficiență al acestei mărci.

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

  Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.
  Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 și din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company