Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Farmec susține și încurajează femeile puternice din România
  Cu o prezenţă de 128 de ani pe piaţa locală, Farmec a devenit echivalentul expertizei şi excelenţei în cosmetica românească. Nu am fi reuşit această performanţă dacă nu ne-am fi orientat mereu către susţinerea valorilor autentice şi a pasiunii românilor.

  De-a lungul timpului, am fost impulsionaţi de dorinţa de a deveni în fiecare zi mai buni decât ieri, de a inspira tuturor pasiunea pentru frumos şi eleganţă. Având calitatea drept valoare de bază, în fiecare an am adăugat în portofoliul nostru produse inovatoare, eficiente şi moderne. Prin soluţiile oferite, am încercat să le insuflăm românilor încrederea necesară pentru a schimba lumea. De asemenea, ne-am propus să devenim o parte importantă din vieţile lor şi să le mulțumim de fiecare dată pentru încrederea pe care ne-o acordă.
  Admirăm româncele pentru dedicarea, pasiunea și curajul lor și ne inspirăm mereu din frumusețea lor interioară și exterioară. Acest melanj de calități unice reprezintă pentru noi un exemplu de armonie și succes, care ne ambiţionează să devenim şi mai performanţi.

  Mulţumim Galei Excelenței la Feminin pentru că ne reaminteşte de fiecare dată de femeile remarcabile din Cluj şi de realizările lor impresionante. Apreciem creativitatea şi ingeniozitatea cu care femeile din jurul nostru se implică în fiecare proiect, ajungând să revoluţioneze domeniul în care activează. Şi mai mult, le admirăm pentru tăria lor de caracter, personalităţile lor puternice şi contribuţiile de neegalat, care le-au ajutat să devină adevărate modele pentru toate femeile din ţară şi un reper pentru viitoarele generaţii.

  Vom susţine mereu viziunile măreţe şi ideile inovatoare, capabile să transforme România într-o poveste autentică de succes, în care performanţa să meargă mână în mână cu stilul şi eleganţa. Astfel, Farmec va fi alături în continuare de femeile din Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj.

  Le urăm succes în toate proiectele dragi și le susținem cu drag în drumul spre reușită.