Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Fiolele cu acid hialuronic, cel mai nou produs din gama Gerovital H3 Evolution
  Cluj-Napoca, 5 martie 2012: Ridurile sunt unul dintre duşmanii de temut ai oricărei femei, de aceea, contracararea îmbătrânirii pielii şi apariţiei ridurilor devine o prioritate în îngrijirea tenului, mai ales după vârsta de 30 de ani. Pentru a răspunde nevoilor de întreţinere a tenului care dă primele semne de îmbătrânire sau care se confruntă deja cu riduri mai profunde, Farmec a creat Fiolelele cu Acid Hialuronic, un nou produs care vine în completarea gamei Gerovital H3 Evolution.

  Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intense de hidratare şi de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur acţionează dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă, iar lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel încât ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.

  Efectul anti-age este potenţat şi prin Superoxid Dismutaza care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen şi elastină, cât şi pentru acidul hialuronic. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic duc la reducerea vizibilă a ridurilor adânci. Fiolele se folosesc dimineaţa sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament, prin aplicarea conţinutului unei fiole pe faţa proaspăt demachiată, prin masaj uşor. Pentru efecte de durată, tratamentul se aplică lunar.

  Eficacitatea produsului a fost demonstrată printr-o evaluare instrumentală: după 28 de zile de utilizare, adâncimea ridurilor profunde a fost redusă cu până la 24%, iar nivelul de hidratare a crescut cu până la 66.7%, la o oră de la prima aplicare.

  Fiolele cu acid hialuronic completează gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan Evolution, special creată pentru încetinirea mecanismelor de îmbătrânire a tenului femeilor de peste 30 de ani. Gama foloseşte 3 principii active cu acţiune directă:
  • SOD supranumită “superenzima antiîmbătrânire”, cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală, cu efecte pe termen lung în refacerea fermităţii pielii;
  • GPG4 regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pentru celulele îmbătrânite, care au o capacitate redusă de a genera şi stoca energia;
  • Trylagen-ul acţionează împotriva ridurilor şi redă elasticitatea pielii, prin stimularea producerii de noi fribe de colagen şi elastină.
   
  Gama Gerovital H3 Evolution include produse care se adresează atât femeilor cu vârsta peste 30 de ani, cât şi celor de peste 45 de ani şi include creme hidratante și regenerante, creme antirid și antiage, tratamente corectoare ochi şi buze, seruri anti-rid, dar şi produse pentru demachiere, precum apa demachiantă şi laptele demachiant.
  Toate produsele din gama Gerovital H3 Evolution pot fi achiziţionate online pe site-ul www.farmec.ro, alături de alte 200 de produse.

  Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution pot fi comandate aici la un preţ de 47,74 Lei

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul farmec.ro.

  În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în țări din Europa, Asia și America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, cum sunt Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, drept recunoaştere a calităţii produselor sale, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de brand, sfaturi utile din partea specialiștilor noștri, surprize și concursuri ne puteți urmări și pe conturile noastre de social media.
  Twitter: twitter.com/FARMEC_Company
  Facebook: facebook.com/farmec.company