Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Gerovital H3 Evolution de la Farmec – Redefineşte-ţi tinereţea!
  Nouă gamă conţine trei principii active revoluţionare care acţionează împreună pentru a încetini mecanismele de îmbătrânire a pielii.

  Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează gama Gerovital H3 Evolution, formată din zece produse care acoperă toate nevoile tenului. Gama, structurată pe două grupe de vârstă, foloseşte complexul anti-îmbătrânire SOD – Trylagen – GP4G, care acţionează la nivel celular pentru atenuarea ridurilor, regenerarea colagenului responsabil de elasticitatea pielii şi reînnoirea energiei celulelor.

  “La mai bine de 40 de ani după ce a realizat prima cremă antirid din lume, Farmec aduce acum pe piaţa o gamă de produse care continuă istoria Gerovitalului printr-o formulă revoluţionară, bazată pe cele mai noi descoperiri ale cosmeticii moleculare”, declară Horea Turdean, Director Marketing-Vânzări Farmec Cluj-Napoca. “Gerovital H3 Evolution este mai mult decât o gamă antirid - este o gamă complexă cu produse concepute special pentru nevoile tenului de peste 30 de ani şi perfect adaptate necesitaţilor fiziologice ale pielii (riduri, cuperoză, pete pigmentare).

  Cele trei principii active din formula noii game acţionează direct la nivelul proceselor de îmbătrânire, realizând un  tratament intensiv:
  •     SOD, supranumită “superenzima antiîmbătrânire”, este cea mai activă enzima antioxidantă de orginie naturală, cu efecte pe termen lung  în refacerea fermităţii pielii
  •     Trylagen-ul acţionează împotriva ridurilor şi redă elasticitatea pielii, prin stimularea producerii de noi fibre de colagen şi elastină
  •     GP4G regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pentru celulele îmbătrânite, care au o capacitate redusă de a genera şi stoca energia


  Produsele destinate femeilor cu vârsta de peste 30 de ani  - crema lift hidratanta de zi cu FP15, crema lift regenerantă de noapte, crema anticuperozică calmantă şi un exfoliant enzimatic - combat primele semne ale îmbătrânirii, cum ar fi liniile fine, cearcănele şi pungile de sub ochi sau lipsă de strălucire a tenului. Acestora li se adăugă produsele de demachiere – apa demachiantă tonifianta şi laptele demachiant tonifiant, care se adresează tuturor tipurilor de ten.

  Produsele create pentru femeile cu vârsta de peste 45 de ani sunt bogate în nutrienţi şi rezolvă probleme complexe, asigurând hidratarea în profunzime a tenului, creşterea tonicităţii şi tratamentul ridurilor profunde. Aceasta grupă include o cremă antirid intens hidratanta cu FP15, o cremă anti-age intens resturcturantă, un ser perfect anti-age şi un corector pentru pete pigmentare.