Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | 1 + 1 GRATIS la Rujurile Gerovital Beauty | OUTLET Gerovital Plant: -30% la ultimele bucăți.

Gerovital SUN, noile produse de la Farmec pentru o vară fără griji
    Cluj-Napoca, 12 mai 2016:  Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunţă lansarea noii game de produse Gerovital SUN într-o variantă modernizată şi extinsă. Noua linie a fost concepută pentru a răspunde necesităţilor de protecţie împotriva radiaţiilor nocive ale soarelui, atât în timpul expunerii cât şi după aceea. În noua gamă consumatorii vor găsi uleiuri, loţiuni, emulsii, creme, geluri şi autobronzante, acestea din urmă putând fi utilizate ca alternativă la soare sau după expunere, pentru menţinerea şi intensificarea bronzului.

Elementul de noutate absolută în gama Gerovital SUN îl reprezintă loţiunea Men Care, produsul pentru bărbaţi creat special pentru pielea lor, asigurându-le un bronz frumos şi uniform în acelaşi timp. Pe lângă acesta, în gamă se găsesc loţiuni cu protecţie ridicată pentru pielea sensibilă a adulţilor şi copiilor, produse hipoalergenice, fără ulei de parafină, coloranţi sau alcool, bogate în ingrediente organice şi filtre minerale

Seria inovaţiilor de la Farmec continuă cu lansarea noii game Gerovital SUN. Formulele au fost gândite pentru a răspunde necesităţilor de protecţie ale consumatorilor noştri, ajutând la obținerea unui bronz sănătos și de lungă durată. Pe lângă dubla fotoprotecţie (UVA şi UVB) produsele din noua gamă asigură în plus emolierea şi hrănirea pielii, având puternice proprietăţi hidratante, nutritive şi antioxidante. Speram că noua gamă Gerovital SUN va fi pe gustul lor şi le va oferi o vacanţă fără griji”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Produsele Gerovital SUN conţin ingrediente populare, recunoscute de către consumatori pentru proprietăţile lor de a ajuta la obţinerea bronzului rapid, frumos şi uniform: ulei de măsline, ulei de gălbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E, etc. De asemenea, acestea sunt apreciate pentru proprietăţile antioxidante, hidratante şi vitaminizante.

Pentru o protecție eficientă, specialiștii Gerovital recomandă alegerea produselor în funcție de tipul de piele, aplicarea produsului pe pielea curatǎ şi uscatǎ cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare. Produsele se aplică frecvent şi în mod uniform, chiar dacǎ este timp înnorat. Pentru a obţine protecţia indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², aproximativ 36 grame (6 linguriţe pline) de produs pentru corpul unui adult.

Mai multe informaţii despre noua gamă Gerovital SUN de la Farmec găsiţi pe site-ul companiei şi pe pagina de Facebook.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Twitter: https://twitter.com/farmec
    Site: www.farmec.ro