50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Inovație antirid de la Farmec
  Cercetătorii de la Farmec au îmbinat experiența în cosmetică cu noile tehnologii LED și ION și au introdus in linia de produse dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ un aparat care funcționează pe bază de vibrații ușoare cu durata a 3 minute, care au ca efect reducerea ridurilor și îmbunătățirea circulației, tenul devinind mai luminos și mai fin, după doar câteva utilizări.

  În alegerea acestui produs, specialiștii s-au bazat pe cercetările care au demonstrat că, o cremă, pentru a fi mai profund absorbită, poate fi ajutată de dispozitive speciale, de gadget-uri care pun în valoare principiile active ale cremelor. Activatorul Antirid Gerovital H3 Derma+ este un astfel de instrument, fiind un mini-stilou electric cu vibraţii, care poate fi folosit pe tenurile normale și sănătoase, pentru un masaj eficient al zonelor feței și gâtului.

  Activatorul Antirid de la Gerovital poate fi utilizat de persoanele cu vârsta cuprinsă între 25-55 ani, recomandându-se folosirea zilnică, pe baza unei scheme de întreținere a tenului. Este indicată folosirea produselor din aceeași gamă pentru a avea rezultate optime, iar tratamentul să fie unul coerent. Astfel, o posibilă schemă de îngrijire cu produse conexe ar fi ca, înainte de utilizare să se aplice un fluid de curățare și demachiere față, iar după utilizare, o cremă hidratantă sau antirid, produse care se găsesc în gama de dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan.

  Aparatul este portabil și ușor de folosit, având două moduri de funcționare: curățare și hidratare/antirid, iar cele 2 lumini ajută la identificarea cu ușurință a acestora. Astfel, lumina albastră cu ion pozitiv (+) ajută la curățarea feței și la relaxarea celulelor, iar lumina roșie cu ion negativ (-) se utilizează după aplicarea produselor antirid sau hidratare, ajutând la asimilarea principiilor active din creme.

  Activatorul Antirid face parte din gama de dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan, gamă destinată tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile, deshidratate, ridate și lipsite de fermitate.
  Întreaga gamă este disponibilă în farmacii și în cele 8 magazine Farmec și cele 2 Gerovital, sau accesând magazinul online www.farmec.ro.

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

  Twitter: farmec
  Facebook: farmec.romania
  Instagram: farmec
  Site: www.farmec.ro