Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Insectele nu mai sunt o problemă în această vară!
  Cluj-Napoca, 2 iulie 2012: Farmec-Cluj Napoca lansează gama unitară de insecticide Insect-Tox, care include patru produse, cu formulări sigure, acţiune instantă şi efect de lungă durată, destinate combaterii insectelor - Insect-Tox Muşte şi Ţânţari, Insect-Tox Furnici şi Gândaci, Insect-Tox Moli-Mor, Insect-Tox Universal. Gama Insect-Tox are un ambalaj nou, modern, iar capacul are butonul încorporat, devenind astfel mult mai uşor de utilizat.

  Odată cu venirea sezonului călduros, încep să apară din ce în ce mai multe insecte, care devin o neplăcere pentru fiecare dintre noi şi care sunt o problemă de care ne este din foarte greu să scăpăm.

  Insect-Tox Muşte şi Ţânţari
  acţionează instantaneu asupra ţânţarilor şi muştelor dintr-o încăpere cu o eficienţă maximă şi cu un efect de lungă durată. Produsul trebuie pulverizat întotdeauna în aer timp de aproximativ 10 secunde, după care se părăseşte încăperea, care trebuie aerisită după 15 minute. Preţ: 12 lei + TVA.

  Insect-Tox Furnici şi Gândaci
  are o formulă sigură şi o acţiune instantanee împotriva tuturor insectelor târâtoare şi un efect îndelungat în locurile în care a fost aplicat. Produsul se pulverizează direct pe suprafeţele şi locurile unde pot fi găsite intesctele. Preţ: 12 lei + TVA.

  Insect-Tox Moli-Mor combate moliile indiferent de starea lor de dezvoltare, fie că sunt adulte sau în stare de larvă şi are un efect îndelungat. Produsul îndepărtează moliile instantaneu datorită acţiunii de repelent a uleiului eteric şi conţine un parfum plăcut de lavandă. Preţ: 22,3 lei + TVA.
  Insect-Tox Universal are un spectru foarte larg de acţiune şi un efect rapid şi de lungă durată, îndepărtând toate tipurile de insecte, atât pe cele târâtoare, cât şi pe cele zburătoare. Preţ: 12 lei + TVA.
  Produsele sunt disponibile în doze de 300 ml, cu capac cu buton încorporat şi pot fi găsite în supermarketuri, hipermarketuri şi în magazinele tradiţionale.

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul farmec.ro.

  În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în țări din Europa, Asia și America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, cum sunt Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, drept recunoaştere a calităţii produselor sale, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/#!/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company