Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Creion Dermatograf Gri sau Vișiniu cu 50% REDUCERE 
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Învață să faci selfie-uri perfecte cu Farmec și artistul Dorian Popa!
  Cluj-Napoca, 15 aprilie 2015 : Farmec dă startul unei noi competiții online, la finalul căreia 25 de câștigători vor participa la primul Atelier de Selfie din România, susținut de artistul Dorian Popa, ambasadorul gamei Gerovital Happiness și de fotograful Dragoș Asaftei.
  Pentru a intra în competiție, concurenții trebuie să își facă un selfie alături de un produs Gerovital Happiness și să posteze imaginea pe pagina de Facebook Farmec sau să o trimită la adresa concurs@farmec.ro cu titlul ”Înscriere concurs Atelierul de Selfie”.
  Concursul se desfășoară în perioada 15 aprilie – 15 mai, iar 25 de participanți care adună cele mai multe LIKE-uri la selfie-ul realizat vor câștiga un loc la Atelierul de Selfie.
  Pentru a-i susține în campania de strângere de LIKE-uri, Farmec va fi alături de participanți oferindu-le minimostre cu produse, cover photo Facebook și profil special de participant. Astfel, aceștia își pot implica prietenii sau membrii familiei și pot obține mai multe voturi.
  În cadrul Atelierului de Selfie ce se va desfășura pe 23 mai în București, participanții vor afla ce trebuie să facă pentru a realiza selfie-uri perfecte. Pe lângă sfaturi de la fotograful Dragos Asaftei, artistul Dorian Popa le va împărtăși din trucurile și secretele celor mai reușite selfie-uri de vedetă. De asemenea, specialiști în frumusețe le vor oferi participanților o sesiune specială despre îngrijirea tenului.
  Special pentru mamele participanților care doresc să îi însoțească la eveniment, Farmec a pregătit un training de îngrijire ce se va desfășura în paralel cu Atelierul de selfie-uri.

  Gerovital Happiness este cea mai nouă gamă Farmec, ce conține produse cosmetice pentru față și corp pe bază de extracte din fructe precum zmeura, afine și caise. Noua gamă Gerovital Happiness se adresează persoanelor începînd cu vîrsta de 16 ani, dar este potrivită și pentru tenurile mature pentru îngrijirea de bază. Produsele din gama Gerovital Happiness au formulări ușoare, parfumuri hipoalergenice și nu conțin parabeni, iar beneficiile și prospețimea fructelor se pot observa cu ușurință atât din ambalajele pline de culoare, cât și în formulele atent concepute pentru fiecare produs din gamă.

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.
  Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.
  Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.
  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company