Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Lasă-te inspirată de noile lacuri de unghii Disco de la Farmec
  Cluj-Napoca, 6 iunie 2012 – Noile lacuri de unghii Disco de la Farmec, cu glittere strălucitoare, îţi fac vara şi mai frumoasă, plină de culoare, veselă şi jucăuşă. Lacurile Disco te duc cu gândul la roua dimineţilor de vară, la cerul plin de stele al serilor de august, la disco ball-urile din cluburile de pe litoral, sursele din care Farmec s-a inspirat atunci când a creat noile nuanţe.

  Lacurile de unghii Disco sunt foarte versatile şi reprezintă un accesoriu nelipsit în orice moment al zilei. Ele pot fi folosite pentru manichiura de zi, având o strălucire discretă în razele soarelui, iar aplicate în 2 straturi te vor face mai sclipitoare şi mai elegantă pentru ieşirile de seară, la restaurant sau în club.

  Dacă eşti mai îndrăzneaţă, poţi să te joci cu nuanţele şi să faci noi combinaţii, cu care sigur nu vei da greş, într-un sezon în care moda este foarte permisivă şi plină de culori. Lacurile Disco pot fi aplicate peste un alt lac colorat, iar reflexiile roz-violet vor transmite celor din jur bucuria zilelor de vară şi te vor inspira să visezi la soare, vacanţă, distracţie.

  Lacurile Farmec se regăsesc într-o paletă coloristică de peste 50 de nuanţe, intense sau pale, sidefate sau mate. Lacurile Farmec rezistă pe unghii un timp îndelungat, conferindu-le luciu şi strălucire

  Preţ recomandat pe www.farmec.ro 7,54 Ron.

  ***

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul farmec.ro.

  În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în țări din Europa, Asia și America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, cum sunt Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, drept recunoaştere a calităţii produselor sale, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/#!/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company