Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Noua gamă completă Aslamed de la Farmec: şi mai multe motive să zâmbeşti!
  Cluj-Napoca, 22 octombrie 2012: Un zâmbet frumos poate fi cartea de vizită a fiecăruia dintre noi, indiferent de vârstă sau momentul care ne provoacă acest gest. Dincolo de partea estetică, un zâmbet sănătos este suma mai multor factori cărora fiecare dintre noi trebuie să le acordăm importanţă.

  Conform unui studiu desfăşurat de compania de cercetare ISRA Center, la iniţiativa Farmec Cluj-Napoca,
  49% dintre respondenţi consideră că au dinţii sensibili, în timp ce 42% cumpară produse de îngrijire orală ce conţin ingrediente naturale. Totodată, 26% dintre respondenţi au declarat că suferă des de sângerări gingivale şi tot atâţia că folosesc zilnic apa de gură.
  Pentru a răspunde nevoilor consumatorilor în materie de îngrijire orală, relevate și în cadrul studiului efectuat, Farmec Cluj-Napoca a dezvoltat noua gamă Aslamed.

  Îmbogăţite cu extract eco-certificat de muşetel, argilă specială, cătină şi salvie, noile produse Aslamed, cu eficienta dovedida clinic, sunt special create pentru tratarea unor probleme specifice printre care sensibilitatea dentară sau afecţiunile gingivo-parodontale. Conținutul de argilă specială are în compoziție peste 20 de oligoelemente, cu acțiune dovedită în cicatrizare și remineralizare, dar și în combaterea respiraţiei urât mirositoare, iar extractul eco-certificat de muşeţel are o acţiune antiinflamatoare şi antimicrobiană.

  Gama completă de îngrijire orală Aslamed include trei tipuri de pastă de dinţi (pentru dinţi sensibili, pentru tratamente homeopate şi pentru afecţiuni gingivo-parodontale) şi o apă de gură, pentru îngrijire şi protecţie completă.
  Pasta pentru dinţi sensibili Aslamed este special creată pentru a reduce sensibilitatea dentară. Aceasta protejează şi întăreşte smalţul dinţilor, prevenind apariţia cariilor dentare. Produsul nu conţine formula sodium lauryl sulfat (SLS) care irită mucoasa bucală.

  Pasta de dinţi recomandată în tratamente homeopate Aslamed nu conţine mentol, fiind special creată pentru persoanele care nu agreează aromele mentolate sau care urmează tratamente homeopate, inclusiv pentru copii. Uleiul de salvie din compoziție are proprietăţi antiinflamatoare, astringente, împiedică formarea plăcii dentare şi combate respiraţia urât mirositoare. Produsul nu conţine formula sodium lauryl sulfat (SLS).

  Pasta de dinţi destinată afecţiunilor gingivo-parodontale Aslamed diminuează sângerările gingivale şi reduce inflamaţiile. Conţine ulei de catină care reprezintă un bun cicatrizant pentru eventualele răni ale gingiilor.
  Apa de gura Aslamed, cu clorhexidină şi argilă specială, are un puternic efect antibacterian ce acţionează timp îndelungat, asigură o respiraţie proaspătă şi inhibă dezvoltarea plăcii bacteriene, prevenind astfel parodontoza.
  Cercetarea a avut loc pe un eșantion reprezentativ de 1.091 persoane, din mediul urban (București și marile orașe – peste 50.000 locuitori), cu vârsta cuprinsă între 18-64 de ani, în luna august a acestui an.
  Produsele sunt disponibile la preţuri cuprinse între 9 si 11,5 lei şi pot fi găsite în supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, magazine tradiţionale, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.


  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul farmec.ro.

  În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, drept recunoaştere a calităţii produselor sale, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

  Twitter: https://twitter.com/#!/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company