Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | 1 + 1 GRATIS la Rujurile Gerovital Beauty | OUTLET Gerovital Plant: -30% la ultimele bucăți.

Oferă un cadou cu Farmec în luna îndrăgostiților
    Cluj-Napoca, 10 februarie 2015 : În luna iubirii, Farmec oferă tuturor îndrăgostiților cadoul ideal pentru Ea şi El – casetele cu produse cosmetice din gamele Gerovital, Doina sau Argan Plus. Acestea conţin atât produse pentru îngrijirea tenului cât şi produse destinate îngrijirii corpului și părului.

„Casetele cadou au fost concepute de specialiștii Gerovital pentru doamnele, domnişoarele şi domnii care doresc să ofere celor dragi produse cosmetice de cea mai bună calitate, pentru îngrijirea zilnică. Suntem atenți la nevoile consumatorilor noștri și încercăm să le fim aproape în ocazii speciale, oferindu-le șansa de a face bucurii celor dragi. Astfel, casetele cadou reprezintă un cadou practic, ușor de utilizat, la un raport preț-calitate corect, ideal pentru a fi oferite în Luna Îndrăgostiților”,
    a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Casetele cadou includ produse cosmetice din gamele Gerovital H3 Derma+, Gerovital Happiness, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Men, Gerovital H3 Classic, Argan Plus și Doina și pot fi achiziționate din supermarketuri, hipermarketuri sau magazine de profil cosmetic din țară. Casetele cadou pot fi cumpărate și din magazinele proprii Farmec (Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Arad, Timișoara) sau online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

Pentru mai multe detalii despre produsele și noutățile pregătite de Farmec, accesați pagina de Facebook Farmec și site-ul www.farmec.ro.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Twitter: https://twitter.com/farmec