Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Înscrie-te la Newsletter - 15% Reducere la prima comandă
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Premiile Piața 2015: Gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan, cel mai bun produs nou de îngrijire personală
  Cluj-Napoca, 6 noiembrie 2015:  Gama Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan a câștigat premiul pentru cel mai bun produs nou de îngrijire personală lansat în anul 2015.

  Performanța companiei Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a fost anunțată în cadrul Premiilor Piața, competiție anuală a industriei bunurilor de larg consum, și a fost recunoscută pe baza voturilor incrucisate: retailerii (marile retele internationale si comerciantii independenti) au votat pentru candidaturile depuse de producatori si distribuitori, iar acestia au votat candidaturile retailerilor. Foarte important de precizat este faptul că această categorie a numărat cele mai multe înscrieri din toate celelate categorii din cadrul competiției și anume 30 de candidaturi.

  Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan este prima linie de dermatocosmetice din portofoliul Farmec și cuprinde 22 de produse, create în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății pentru a răspunde diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii și părului. Produsele gamei conțin ingrediente active performante, având formule hipoalergenice, testate sub control dermatologic, fără parabeni sau alte substanțe sensibilizante.

  ”Acest premiu ne onorează și ne bucură deoarece recompensează inovația Gerovital, un brand 100% românesc și un produs lider de piață. Reușita este cu atât mai importantă pentru noi cu cât Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan este prima gamă de produse dermatocosmetice din portofoliul nostru, reprezentând practic intrarea companiei pe o piață extrem de competitivă și exigentă. Faptul că un brand romînesc a cucerit trofeul de cel mai bun produs nou ne dă energie să muncim în continuare cu pasiune și dăruire și să ne păstrăm poziția de lider”, a spus Ioana Borza, Marketing Manager, Farmec.


  Câștigătorii ediției din acest an a Premiilor Piața au fost aleși ca urmare a votului primit din partea celor aproape 700 de electori, reprezentanți ai companiilor de retail, producție, inclusiv comercianți independenți. Pentru cele 50 de trofee oferite au fost depuse 444 de candidaturi din partea a peste 100 de companii.


  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
  Twitter: https://twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company