50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Produsul toamnei: crema-tratament pentru un ten fără pată, de la Farmec
  Farmec Cluj-Napoca, cel mai mare producator român de cosmetice, relansează Crema Farmec pentru pete, pistrui şi albirea tenului într-o nouă variantă, cu un design mai prietenos şi vizibilitate crescută la raft.

  Crema, cu acizi din fructe, ulei de orez şi acid ferulic, decolorează şi atenuează pistruii şi petele pigmentare provocate de expunerea la soare, previne apariţia lor şi îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii, realizând astfel un tratament complex de refacere a epidermei.

  "Este un produs cu acţiune reparatoare, necesar mai ales toamna, după ce iau sfârşit vacanţele la mare şi tenul are nevoie de o uşoară depigmentare, pentru a-şi recăpăta strălucirea", declară Ioana Borza, Marketing Manager Farmec Cluj-Napoca. "Crema realizează treptat un tratament de decolorare a semnelor lăsate de soare - pete pigmentare neuniforme şi pistrui - şi reda tenului luminozitatea. Este un produs indicat mai ales persoanelor cu tenul deschis la culoare, însă poate fi util oricui."

  Crema Farmec pentru pete, pistrui şi albirea tenului emoliază, hidratează şi hrăneşte pielea. Acidul glicolic şi acidul citric din compoziţie realizează un peeling în profunzime, stimulând regenerarea celulară, în timp ce extractul uleios de orez şi acidul ferulic neutralizează radicalii liberi produşi de expunerea la radiaţiile ultraviolete.

  Crema se aplică seara, după demachierea tenului, evitând zona ochilor şi rănile superficiale. Pentru eficienţa maximă, produsul trebuie utilizat în cure de şase săptămâni, timp în care se recomandă evitarea expunerii la soare şi aplicarea unei creme de zi cu filtru UV, cu factor de protecţie de 15-20.

  Crema este disponibilă în farmacii, reţelele de retail şi în magazinele tradiţionale, la preţul recomandat de 8 lei.