Meniu companie

Rămas bun, Liviu Turdean!


O viață întreagă dedicată frumuseții și excelenței în cosmetică!

Cu nemărginită durere, anunțăm plecarea la ceruri a Domnului Liviu Turdean -părintele companiei Farmec – cel mai mare producător român de cosmetice. Un om de un profesionalism desăvârșit, o minte strălucitoare și inovatoare, Domnul Liviu Turdean   s-a stins din viață astăzi, la 81 de ani, lăsând în urmă o moștenire unică și un adevărat model de succes și noblețe.
Și-a dedicat întreaga viață excelenței în cosmetică și frumuseții, punând bazele companiei Farmec și făcând acest nume cunoscut în întreaga lume, prin pasiune, dedicare și ambiția continuă de a se menține la cel mai înalt nivel de performanță.
A format și condus o echipă inimoasă de profesioniști pentru care a fost mentor și sursă de inspirație, acordând mereu întreaga sa încredere oamenilor alături de care a scris una dintre cele mai de succes povești românești. Și-a considerat echipa o a doua familie, căreia i-a împărtășit viziunea sa, reușind să o facă să creadă în visurile sale și, împreună, să atingă noi trepte ale performanței.
Cel mai longeviv director general din România, conducând compania între anii 1968 și 2009, Domnul Liviu Turdean a fost desemnat Preşedinte Onorific pe viaţă al Consiliului de Administraţie Farmec, în semn de recunoștință și apreciere pentru întreaga activitate și expertiză în domeniul cosmeticii. Sub conducerea sa, numele Gerovital a redevenit o marcă românească apreciată în întreaga lume, marcând totodată dezvoltarea și modernizarea cosmeticii românești.
Dincolo de cariera impresionantă, Domnul Liviu Turdean rămâne în amintirea familiei ca tată, frate, bunic, unchi și prieten iubit, un exemplu de verticalitate, omenie și pasiune pentru frumos.
Amintirea sa va fi mereu prețuită, iar moștenirea sa va merge mai departe prin iubirea și dăruirea întregii familii Farmec.
Slujba de înmormântare va avea loc la Capela Cimitirului Central Cluj-Napoca, joi 02.03.2017, de la ora 12.