50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Rețeaua de magazine Farmec și Gerovital a atins cifra de afaceri de peste 1 milion de euro de la începutul anului
  Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a înregistrat vânzări de peste 1 milion de euro prin rețeaua de magazine proprii, în primele 6 luni ale anului 2017. Cele mai vândute produse sunt cele din gamele Gerovital, pentru îngrijirea tenului.

  Gama Gerovital H3 Evolution, care are la bază acidul hialuronic a fost cea mai solicitată în magazine.
  Primele trei game din top (Gerovital H3 Evolution, Gerovital Equilibrium și Gerovital H3 Derma+) însumeaza 70.000 unități vândute reprezentând peste 50% din valoarea totală.

  Suntem extrem de încântați să avem aceste rezultate pentru prima jumătate a anului. Valoarea vânzărilor în magazinele de brand confirmă faptul că românii apreciază aceste spații unde, pe lângă produse cosmetice de top, li se oferă și consiliere gratuită. Anul acesta, am extins rețeaua de magazine proprii cu 8 noi spații Gerovital. Acestea au un design modern și proaspăt, iar toți vizitatorii lor pot efectua gratuit teste de dermoanaliză. Până la finalul anului, urmează să deschidem noi magazine, pentru a ajunge mai aproape de românii din toate zonele țării. Magazinele sunt toate amplasate în zone accesibile și oferă numeroase promoții și surprize”, a declarat Valentin Peter, Business Development Manager Farmec.

  Magazinele Gerovital sunt amplasate în mall-uri, în timp ce magazinele de brand Farmec sunt situate în zonele centrale ale orașelor, dar în afara centrelor comerciale. Din magazinele Gerovital pot fi achiziționate produse din gamele Gerovital și Aslavital. Magazinele Farmec oferă produse din întreg portofoliul companiei, din game precum Farmec, Gerovital, Aslavital, Doina, Nufăr și Triumf.

  În prezent, compania deține în total 19 magazine de brand. Dintre acestea, cele 8 magazine Farmec se găsesc la Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara. Gerovital este prezent prin magazinele de brand în București (3 magazine), Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași și Piatra Neamț.

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.
  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

  Twitter: www.twitter.com/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.romania
  Instagram: www.instagram.com/farmec