50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | 15% Reducere pentru înscrierea la Newsletter
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Terapie de toamnă pentru un păr puternic
  Fiolele Gerovital Plant Tratament, lansate de Farmec, hrănesc şi revigorează firul de păr.

  Farmec Cluj-Napoca completează gama Gerovital Plant Tratament cu un kit de tratament pentru regenerarea părului, format din 20 de fiole de două tipuri, bogate în principii active care refac firul de păr şi îi stimulează creşterea.

  Fiolele conţin două seruri concentrate, cu extracte vegetale, keratină şi vitaminele A, E şi B5, care acţionează împreună pentru a redă părului forţa şi strălucirea. Acţiunea combinată a serurilor normalizează secreţia glandelor sebacee, combate căderea părului, deshidratarea, oxidarea şi pierderea elasticităţii firului.

  Setul Gerovital Plant Tratament este un tratament reparator, cu acţiune complexă, care reuneşte ingrediente recunoscute pentru rolul lor în regenerarea părului. Prin asocierea celor două seruri, produsul asigură o îngrijire completă, rezolvând un număr mare de probleme ale firului de păr şi pielii capului.

  Tratamentul sub formă de fiole este al şaptelea produs al gamei Gerovital Plant Tratament,  formată din loţiuni, seruri şi şampoane care şi-au dovedit eficienţa în probleme ca deteriorarea şi căderea părului, dermatita seboreică, mătreaţa şi alergii cutanate.

  Cele două seruri se utilizează împreună, prin aplicare la rădăcină şi de-a lungul firului de păr, timpul de acţiune fiind de 10 minute. Pentru rezultate optime, este recomandată realizarea tratamentului de două ori pe săptămână, timp de două luni sau până la rezolvarea problemelor firului de păr.

   
  Kit-ul Gerovital Plant Tratament conţine câte 10 fiole de 5 şi 10 ml şi este disponibil la preţul de 50 de lei.