Meniu companie

Un nou magazin de brand Farmec inaugurat în Grecia, la Katerini

Cluj-Napoca, 17 septembrie 2014 :Partenerul elen al companiei Farmec, Firma G2D SPC, deschide al doilea magazin de brand din Grecia, în orașul Katerini, la numai o lună după inaugurarea primului centru comercial Farmec din această țară, în Salonic. Noul magazin din Katerini este amplasat în centrul orașului, într-o zonă intens circulată pietonal, păstând conceptul unitar și modern al tuturor magazinelor de brand Farmec.
”Produsele noastre sunt apreciate de consumatorii din Grecia și ne dorim să fim cât mai aproape de cei care îndrăgesc mărcile noastre. În cadrul magazinului recent inaugurat, consumatorii se vor bucura de brandurile recunoscute ale companiei Farmec și vor primi recomandări profesioniste din partea personalului specializat”, a spus Mircea Turdean, Directorul General Farmec.
Magazinul din Katerini găzduiește pe rafturile sale cele mai noi game din portofoliul Farmec, precum Gerovital H3 MEN (gamă completă de îngrijire pentru bărbați), Gerovital H3 Classic Prof. Dr. Ana Aslan şi Gerovital H3 Retinol, Gerovital H3 Evolution, Aslavital Mineralactiv, Aslavital Lift Instant, Gerovital Plant, dar şi alte branduri consacrate ale companiei clujene de cosmetice.
Centrul comercial din Katerini este al doilea magazin de brand Farmec deschis pe piața elenă, partenerul G2D SPC având în plan să continue deschiderea de noi magazine și în alte localități importante.
Primul magazin de brand Farmec inaugurat în afara țării este situat în Sharjah, Emiratele Unite Arabe, și a fost deschis în 2003. De asemenea, Farmec deține din 2013 un magazin de brand și în Budapesta, într-o clădire monument istoric din zona Corvin. În cadrul centrului comercial din Budapesta, funcționează și un salon cosmetic unde consumatoarele beneficiază de tratamente de înfrumusețare cu ajutorul produselor Farmec și recomandări specializate pentru păstrarea frumuseții naturale.
În România, Farmec deține şase magazine proprii în Cluj Napoca , Arad, Timișoara şi Târgu Mureș. Magazinul dedicat consumatorilor clujeni face parte dintr-un proiect mai amplu, respectiv din Centrul de Frumusețe Farmec. În cadrul acestui Centru funcționează magazinul, unde consumatorii pot găsi cele mai îndrăgite produse din portofoliul Farmec, un spațiu de dialog direct cu consumatorii și un salon cosmetic, care oferă o gamă exinsă de tratamente de ultimă generaţie.
Despre Farmec SA Cluj-Napoca
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.
Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.
Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company