Un nou magazin Farmec se deschide în Timișoara
    Timișoara, 9 iunie 2016

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, continuă extinderea și modernizarea rețelei de magazine în țară. După deschiderea magazinului de la Sibiu, Farmec anunță inaugurarea unui nou spațiu în Timișoara.

Situat pe strada Lucian Blaga nr.3, noul magazin Farmec Timișoara are o suprafață totală de 51 de metri pătrați, oferind peste 400 de produse dar și consultanță permanentă legată de acestea. Timișorenii vor beneficia și de o dermoanaliză a tipului de ten, acest serviciu fiind oferit gratuit tuturor celor care vizitează magazinul. Ședințele durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

„Din dorința de a oferi clienților noștri din Timișoara cea mai bună experiență Farmec, am decis relocarea magazinului într-un spațiu nou, modern, mai încăpător și mai vizibil. Timișorenii se vor putea bucura de toate produsele Farmec din portofoliu, fie că vorbim de cosmetice sau de produse de îngrijire a locuinței din gamele Nufăr și Triumf. Farmec este un brand simbol al României și încercăm să venim constant în întâmpinarea consumatorilor noștri cu cele mai bune servicii și produse. Ne propunem ca până la finalul anului 2016 să reamenajăm toate magazinele existente, printr-o investiţie care se va ridica la aproximativ 200.000 de euro şi să deschidem încă patru magazine proprii în ţară ”, a declarat Mircea Turdean, Director General, Farmec.

În perioada 9- 18 iunie, timișorenii vor beneficia de 20% discount la orice achiziție din magazinul Farmec.

Rețeaua Farmec numără până în prezent 7 magazine, în Cluj, Arad, Timișoara, Târgu-Mureș și Sibiu.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Twitter: https://twitter.com/farmec
    Site: www.farmec.ro