50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Un Swimathon cu Farmec!
  Farmec susține proiectul social de strângere de fonduri prin înot Swimathon Cluj

  Cluj-Napoca, 8 iulie 2013: Farmec Cluj-Napoca este partener al evenimentului Swimathon Cluj 2013, un proiect social de strângere de fonduri dezvoltat de Fundația Comunitară Cluj. La competiția de înot organizată în cadrul acestui eveniment va participa și Mircea Turdean, Directorul General al Farmec Cluj-Napoca, susținând astfel inițiativa organizatorilor de a găsi soluții de finanțare pentru cauzele înscrise pe platforma proiectului.

  „Suntem dedicați ideilor care aduc schimbări în bine pentru oameni, de aceea m-am înscris în competiția de înot cu bucurie și cu mândria de a reprezenta Farmec într-o acțiune care va sprijini astfel de proiecte”, spune Mircea Turdean, Director General al Farmec Cluj-Napoca. „Cred că o platformă ca Swimathon dă o voce fiecărei cauze înscrise, iar modalitatea sănătoasă prin care organizatorii au ales să-și atingă scopul este motivantă pentru fiecare dintre noi. Ne dorim să încurajăm astfel de inițiative și să arătăm cât de importantă este o implicare activă și directă a fiecăruia în viața comunității”, adaugă acesta.

  Farmec este partener oficial al celei de-a cincea ediții a Swimathon Cluj, care va avea loc anul acesta în 13 iulie, la Complexul de Nataţie “Universitas”. Acest parteneriat își dorește să sprijine efortul organizatorilor de a obține fondurile necesare susținerii diferitelor cauze înscrise în competiție și să faciliteze, în acest fel, realizarea unor proiecte cu impact major asupra comunității clujene. Aceste proiecte vizează arii sociale dintre cele mai diferite: de la educație și burse, la îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor, reabilitare de locuințe, protecția animalelor, sănătate și terapii speciale, sport etc.

  Swimathon Cluj este o platformă de atragere de fonduri prin înot pentru cauze din comunitatea locală, gestionat de Fundația Comunitară Cluj. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante – fie ca înotători, fie ca susținători-donatori. Detalii complete aici: http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/

  Despre Farmec SA Cluj-Napoca
  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

  În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.
  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile de social media.
  Twitter:https://twitter.com/#!/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company