50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  OnlineComunicate de presă
  Vezi toate comunicatele
  Unghii perfect îngrijite cu Farmec Tratament Expert
  Cluj-Napoca, 20 noiembrie 2012: Soluția pentru o manichiură sănătoasă și perfect îngrijită se află acum la îndemâna noastră. Farmec a lansat noua gamă Tratament Expert, care conține o serie de produse ce fortifică structura unghiei, păstrându-le în același timp elasticitatea, cresc rezistența la rupere sau exfoliere și ajută la îndepărtarea rapidă a cuticulelor.

  Unghiile tari, dar casante sau cele moi, care se rup ușor, unghiile care se exfoliază, agățând țesăturile, precum și cuticulele complet inestetice care cresc pe suprafața acestora, sunt doar câteva din problemele cu care ne confruntăm atunci când vine vorba de îngrijirea unghiilor.

  Noua gamă pentru îngrijirea unghiilor, Farmec Tratament Expert, cuprinde cinci variante de produse, fiecare dintre acestea tratând o problemă specifică.

  Loțiunea cu vitamina B5 este un tratament intensiv pentru întărirea unghiilor, cu rol de creștere a rezistenței la rupere. Formula sa îmbogățită cu keratină ajută la fortifierea unghiilor moi și fragile.

  Baza complex fortifiant este un produs destinat îngrijirii permanente a unghiilor, având o structură de lac de unghii, ce poate fi folosit atât ca bază pentru un lac colorat, cât și de sine stătător, pentru o manichiură nude. Conținutul bogat în uleiuri naturale vegetale (migdale dulci, măsline și germeni de grâu) previne deshidratarea și exfolierea unghiilor, asigurând coeziunea celulară. Complexul natural calciu-aminoacid întarește și crește rezistența unghiei.

  Peeling-ul cuticular dizolvă țesutul cuticular de pe suprafața unghiei, fiind un excelent înlocuitor al forfecuței. Înmoaie rapid cuticulele, ce pot fi apoi impinse cu ușurință la baza unghiei.

  Uleiul pentru cuticule conține un amestec de uleiuri naturale vegetale (migdale dulci, măsline, soia), ulei esenţial de lămâie şi vitamina A, cu rol de hrănire, hidratare și emoliere.

  Spray-ul pentru de uscare rapidă scurtează semnificativ timpul de așteptare pentru uscarea lacului proaspăt aplicat pe unghii.

  Produsele sunt disponibile la preţuri cuprinse între 8 și 10 lei şi pot fi achiziționate din farmacii, magazine tradiţionale, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.


  Despre Farmec SA Cluj-Napoca

  Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul farmec.ro.

  În prezent, produsele Farmec ajung pe toate continentele, în ţări din Europa, Asia şi America de Nord, unele dintre principalele pieţe fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite şi ţări din Europa, precum Ungaria, Spania, Italia sau Grecia. Din 2002, drept recunoaştere a calităţii produselor sale, compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

  Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

  Twitter: https://twitter.com/#!/farmec
  Facebook: facebook.com/farmec.company