50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Tu ai descoperit secretul tinereții?

  31 octombrie 2011

  Tinerete, da. Toate ne dorim sa ne pastram pielea tanara indiferent de varsta pe care o spune certificatul de nastere. Mereu ne dorim o piele mai ferma, un ten mai neted sau cateva riduri in minus. Stim, suntem de multe ori nemultumite, dar face parte din farmecul nostru si din dorinta de a tinde spre perfectiune.

  Detalii

  Să fim mai mândri de noi

  19 octombrie 2011

  ...V-am spus atunci că ceea ce m-a impresionat la Farmec cel mai mult a fost faptul că angajații pun multă pasiune în munca lor pentru acest brand autohton. Este unul dintre puținele produse românești care ne păstrează credința în noi peste hotare. Gama Gerovital este considerată una dintre cele mai eficiente din Europa, iar de doamna Ana Aslan eu n-am auzit de la noi, ci din străinătate.

  Detalii

  ROMANIA CEA FRUMOASA

  17 octombrie 2011

  m-am emotionat si-am zis, once again, Love U farmec… si, mai ales, love you farmec team.
  sunt la cluj, la farmec/ gerovital, niste oameni minunati care fac lucruri frumoase, cu suflet.
  sigur ca filmuletul e parte dintr-o campanie a brand-ului Gerovital (aducem Romania acasa), dar ei au ales sa-si cheltuie banii ca sa fie partener al Echipei Olimpice a Romaniei si pentru asta au tot respectul meu.

  Detalii
  Comunicate de presă