50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  Onlineritzele cu Farmec au călătorit în timp!

  10 mai 2011

  După cum spuneam în articolele anterioare, echipa Onlineritze cu Farmec a câștigat războiul cremelor, drept urmare, în acest weekend am fost alături de echipa Farmec în Sighișoara, la un training de frumusețe și întreținere, în miezul Cetății, pierdute printre căței medievali și un aer fermecător. 

  Detalii

  Adevărul despre un păr fermecător

  10 mai 2011

  Că în weekend am fost împreună cu Onlineritzele cu Farmec la Sighișoara, deja știți. Că ne-am distrat colosal, la fel. Așa că m-am gândit că ar fi mai util dacă v-aș povesti ce-am învățat despre mine și, mai exact, despre părul din dotare.

  Detalii

  Cum devii evanghelistul unui brand

  09 mai 2011

  Reţeta e simplă: se iau zece bloggeriţe faine, se mai ia o echipă Farmec profesionistă şi dedicată şi se amestecă totul într-un bol mare de creme şi informaţii, amestec presărat cu un strop de aer medieval de Sighişoara.

  Detalii

  Fermecătorul meu weekend cu Farmec

  07 mai 2011

  Suntem în plin training cu Farmec la Sighişoara, un training pe care iniţial îl credeam pretext de întâlnire, excursie şi petrecere cu echipaOnlineritze cu Farmec. Vineri seara, când echipa se reuneşte în crama bătrânului hotel Sighişoara din Cetate, asupra noastră se abate promisiunea sumbră a unui set de 70 de slideuri care să pună stăpânire pe sâmbăta excursionistă.

  Detalii
  Comunicate de presă