Livrare gratuită în România la plata online, la comenzi de 59 de lei. | 1 + 1 GRATIS la Rujurile Gerovital Beauty | OUTLET Gerovital Plant: -30% la ultimele bucăți.

Online
    Presa online

FARMEC prin ochii bloggerilor

27 septembrie 2011

În perioada 09-10 septembrie 2011, Cluj-Napoca a găzduit evenimentul “Cluj Brands Tour”. Evenimentul și-a propus să descopere poveştile din spatele brandurilor clujene de success prin intermediul bloggerilor. Aceștia au poposit în “casele” noastre și au aflat poveștile direct de la sursă, în încercarea de a (re)descoperi o altă față a orașului nostru. Farmec a fost una dintre companiile implicate în proiect, alături de alte branduri foarte cunoscute, precum: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom Electronics, Jolidon, Ursus, Trilulilu.

Detalii

Clujeni alături de clujeni – „Farmec” susţine „Let’s Do It, Romania!”

14 septembrie 2011

Din grijă pentru natură, Farmec susţine Clujul în proiectul ”Let’s Do It, Romania!”, implicându-se atât pe partea de promovare, cât şi cu resurse materiale şi voluntari! Un mare „MULŢUMESC, FARMEC ! ” pentru sprijinul acordat, ca de la clujean la clujean !

Cluj Brands Tour - Brandurile clujene se întâlnesc cu bloggerii în offline

13 septembrie 2011

În perioada 09-10 septembrie 2011, Cluj-Napoca va găzdui evenimentul “Cluj Brands Tour”. Evenimentul îşi propune să descopere poveştile din spatele brandurilor clujene de success.