50% REDUCERE la produse DEPILATOARE | Transport GRATUIT în România la plata online, la comenzi de 59 lei. | Până la -20% la Dezinfectanții de Mâini
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
Comenzi telefonice+40 372 406 300
Sugestii de căutare
  Caută Cont Coș
  Coş cumpărături
  0 Produse
  0
  Nu ai nici un produs în coş.
  Foloseşte Testul Farmec
  sau intră în Lista de produse
  SUGESTII

  Presă

  Online
  Presa online

  FARMEC prin ochii bloggerilor

  27 septembrie 2011

  În perioada 09-10 septembrie 2011, Cluj-Napoca a găzduit evenimentul “Cluj Brands Tour”. Evenimentul și-a propus să descopere poveştile din spatele brandurilor clujene de success prin intermediul bloggerilor. Aceștia au poposit în “casele” noastre și au aflat poveștile direct de la sursă, în încercarea de a (re)descoperi o altă față a orașului nostru. Farmec a fost una dintre companiile implicate în proiect, alături de alte branduri foarte cunoscute, precum: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom Electronics, Jolidon, Ursus, Trilulilu.

  Detalii

  Clujeni alături de clujeni – „Farmec” susţine „Let’s Do It, Romania!”

  14 septembrie 2011

  Din grijă pentru natură, Farmec susţine Clujul în proiectul ”Let’s Do It, Romania!”, implicându-se atât pe partea de promovare, cât şi cu resurse materiale şi voluntari! Un mare „MULŢUMESC, FARMEC ! ” pentru sprijinul acordat, ca de la clujean la clujean !

  Detalii

  Cluj Brands Tour - Brandurile clujene se întâlnesc cu bloggerii în offline

  13 septembrie 2011

  În perioada 09-10 septembrie 2011, Cluj-Napoca va găzdui evenimentul “Cluj Brands Tour”. Evenimentul îşi propune să descopere poveştile din spatele brandurilor clujene de success.

  Detalii
  Comunicate de presă